On se kesä

Yritän itsepäisesti pitää kiinni siitä, että vielä on kesä (ainakin joinain hyvinä päivinä). Eilen oli siinä ja siinä, joten luovutin hetkellisesti ja puin jalkaani viime keväänä ostetut nahkabikerit. Ne ovat niin perfectot jalkaani nyt, kun sain aikaiseksi ommella pehmikkeen yhden painavan sauman päälle.

Pienenä salaisuutena mainittakoon vielä, että tein pienen tilauksen Hennesille (vaikka mun piti säästää Lontooseen). Myin vasta viime viikolla vanhan leopoldini (btw nyt ihan samanlaisia myydään myös Lindexillä), mutta ostoskoriin nappasin sitten taas toisen, uudemman leopoldin. Mulla on joku ihme visio, eli palan halusta pukea bikerit ja leotakin päälleni mahdollisimman pian. Ottaen ensin tietysti huomioon, että uusi Leopold edes sopii mulle.

elok_im0


Niin nyt takaisin siihen kesään. En vaan voi sille mitään, että ilmassa tuntuu olevan se sama tuttu kirpeä tuoksu, vaikka lehdet eivät ole vielä edes alkaneet kellastua. No mitä tein? Kävin luonnollisesti uimassa ja makoilin kumipatjan päällä kuin mikäkin Kleopatra parhaimpina kesäpäivinään. Viinirypäleet tosin jäivät vielä riippumaan viereiseen köynnökseen. Äkkilähtö tuli vähän ajan päästä, kun joku ötökkä pisti mua kaulaan. Jep, ihan selvä kesä. Ihokin kananlihalla.

6N6A9760 copy
elok_im1

Kesään kuuluu myös kotitekoinen frozen yogurt, josta lisää myöhemmin.

6N6A9679 copy
6N6A9780 copy
6N6A9734 copy
6N6A9707 copy
6N6A9770 copy
6N6A9753 copy
6N6A9727 copy

Mukaan Lindexiltä tarttui pari alejuttua, jotka kuvaan heti, kun ehdin. Vero Modasta en sen sijaan ostanut ylinnä kuvissa näkyvää valkoista peplum-toppia, vaikka se nätiltä näyttikin. Mmh, löytyisiköhän verkkokaupasta oikaa kokoa... 

Pysykäähän kuulolla, nimittäin nyt näin syksyn lähestyessä on taas aika järjestää pari uutta kisaa. Ihan pian, lupaan. :)

t. Enni

Postauksen kuvat (paitsi kollaasit) on otettu Canonilta medialainassa olevalla Canon EOS 5D Mark III -kameralla. 

Kommentit

 1. siis ihan mielettömiä kuvia tolla kameralla saa! vau <3 ää kamala järkkärikuume, just kun ostin ton penminin ja myös oman canonin pois :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin saa..! On sillä tosin hintaakin haha. Mutta totta puhuen himoitsen myös pienempää kameraa, kuten tuota sun kameraa :D Vaikka mahtuuhan tuollainen laukkuu, vaan ei pieneen laukkuun!;D

   Poista
 2. Pyydä seuraavaksi lainaan 6D. Kuvanlaadullisesti vastaava ja hinta reilusti vähemmän... Ja vielä pienempikokoinen. Eikös sulla ole se 50mm f/1.8 kiinteä? Ootko sitä koittanut tällä?

  Nim. Seiskadeen 5DMKIII:een vaihtanut... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se mulla oli juurikin ajatuksena! Toisaalta toi 61 tarkennuspistettä on aika kiva juttu (lol) :DDD Mutta on mulla se linssi, en ole vielä saanut aikaiseksi testata.

   Joo mutta tää markIII on ihan epärealistinen mulle. 6D on vielä siinä hintaluokassa, että voisi pohtia sitä joskus. Ei ehkä edes ihan nyt vielä...

   Poista
 3. Joo eipä tossa omassa vaihdossakaan mitään järkisyytä ollut, varsinkaan ku harrastuspohjalla mennään. Kallista lystiä :/

  Mut eipä noiden testailu ainakaan helpota tilannetta :D

  Ootko muuten kuvannut noi raw:na/mitä ohjelmia käytät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän aina riippuu paljonko kortilla on tilaa, muuten pelkkänä jpeginä. Mutta joo, toi kohinan vähäisyys on tuossa niin hyvä. Tietty laatuun vaikuttaa myös se ihan jees kittiobjektiivi... Mulla on koneesta riippuen photari elements 2 (!) photari cs2 tai uudempi, joten jpeginä voin niitä käsitellä aina miltä vaan. Täytyy nyt vielä testata vikat kuvat, kunhan ehtii!

   Poista
 4. Upeita kuvia! Kesäisin saa kyllä niin kauniin värikkäitä kuvia luonnosta otettua, voisikohan aina vaan olla kesä. :D Onko teillä muuten uima-allas omalla pihalla, huippua jos näin on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli jäänyt tämä kommentti ihan piiloon! Joo on meillä, tuollainen kesäisin kasattava ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös