Nike Free & SININKA

Meidän perheen puheenaiheena tänään: Miten saada bf uskomaan, että lenkkareista on paljon muuhunkin kuin juoksuun?

Kuten tapanani on, tulen taas jälkijunassa. Trendeillä kestää yleensä oman aikansa iskostua päähäni. Nyt niin on päässyt käymään Nike Free* -buumin kohdalla. Tämän ansiosta kehitin itselleni päähänpinttymän, eli mun on pakko saada omat Niken Freet, esim tällaiset* olisivat aika kivat... Alla kuvissa näkyvät eivät nimittäin ole omani, mutta sain testata niitä tämän päivän ajan. Ihan mielettömät jalassa, vaikkei koko ihan vastannutkaan omaani.

Järkeilen tämän trendin itselleni siten, että nyt lenkkeilyharrastuksen takia mulla on hyvä olla urheilukenkiä (ettei innostus lopahda), ja jos (ja kun) tämä lenkkaritrendi joskus menee ohitse käyvät kengät edelleen juoksuun.

IMG_9710 copy

Jotten hairahtuisi ihan sivupolulle, päätin pitää muun asun itselleni uskollisena. Olette varmaan nähneet tuota Zaran vaaleaa toppia jo ihan kyllästyneisyyteen asti, mutta mun talouden toinen valkoinen paita oli hukassa. Niin siis päädyin perusasuun (eli mustat housut & kiva toppi), mutta sitten huomionkiinnittäjänä sai toimia erikoinen kenkävalinta. Asuvalinnan aikana huomasin muuten, etten omista yhtään koboltinsinistä vaatetta (tähän on tultava muutos pikimmiten).

IMG_9707 copy

Hyvin myös näkyy, miten Missoni Lindex -koru on jämähtänyt kaulaani. Olen edelleen todella iloinen korusta, sillä se näyttää ihmeekseni sopivan ties kuinka moneen asuun.

IMG_9671 copy IMG_9672 copy

Missonikorusta toiseen, sillä tällainen löytyi tänään postilaatikosta. Voitin vähän aikaa sitten erään blogiarvonnan ja sain valita palkinnoksi SININKA-merkiltä korun. Päädyin pyriitti-sormukseen, sillä kaulakoruja multa löytyy ennestään jo aika monia. Postin tuoma sormus oli todella kaunis, mutta myös todella painava. Onneksi sormuksessa on säätövaraa, sillä muuten sormus pyörisi holtittomasti sormessa painonsa takia.

Odotan jo innolla, että pääsen asustamaan sormuksen johonkin kivaan mekkoon... :)

IMG_9721 copy
IMG_9750 copy IMG_9739

Viimeisimpänä olisi vielä yksi maininnan arvoinen juttu. Huomasitteko jo, että päivitin tänään blogilleni uuden domain-osoitteen? Blogini virallinen osoite on tätä nykyä www.enninkengissa.fi

Domainin tilaus ja muutos kävi näppärästi ja toisaalta taas ei-niin-näppärästi. Ostin koko setin louhi.fi:ltä, sillä hinta oli todella edullinen verrattuna muihin palveluntarjoajiin. Pakko myöntää, että tälle tulevalle mediatekniikan insinöörille tuotti pienoisia vaikeuksia saada osoite toimimaan, mutta pienen konsultoinnin avulla tein sen. 

Eikö osoite näytäkin hyvältä? ^^


t. Enni

*Sisältää syvälinkin
Sisältöyhteistyö: Spartoo

Kommentit

 1. Mäkin haluaisin tuollaiset Niket! Niillä olisi huomattavasti mukavampi aamuisin kävellä töihin kun jollain nilkkureilla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Säästää jalkoja aika paljon, sekin olis mun yks syy hommata ne:D Ja sit kaiken huipuksi voi aina pinkaista juoksuun, kun siltä tuntuu ;D

   Poista
 2. Todella ihanat noi kengät! Just tollaset ja ton väriset mäki haluun. Ja kiva tää sun uus osoite.. Meinasin jo heti kommentoida "HEEEI! Sun osoite on muuttunut."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Kiitos, joo oli hieman ongelmia saada toimimaan, mutta onneksi nyt toimii! :D

   Poista
 3. Tosi makeet Niket! Ja jee, onnea uudesta osoitteesta! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiitos paljon avustasi!!:)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös