Missoni Lindex Statement

Jotain uutta? Kävin viime viikolla Järvenpään pikku ostarissa Prismassa tutkimassa vaatekauppojen viimeisiä alemyyntejä. Mun onni, sillä löysin kuin löysinkin Missoni Lindex -malliston statement-kaulakorun. Hypistelin korua (tai hyvin samanlaista sellaista) jo yli puoli vuotta sitten, mutta jätin kuitenkin hankkimatta. Nyt se oli alessa, -70 %!

IMG_9567 copy

Vaikka koru onkin itsessään todella iso ja näyttävä, niin yhdistettynä yksinkertaiseen mustaan toppiin se ei erityisemmin edes herätä huomiota. Moni on ollut korun kauneudesta vähän eri mieltä mun kanssa, mutta te tiedätte mut. Mä yleensä ostan aina aleista ne oudoimmat jutut, mistä moni muu ei juuri innostu. 

IMG_9558 copy IMG_9597 copy

Järvenpäästä puheenollen, nyt kannattaa olla kuulolla kaikki paikkakuntalaiset ja myös lähikuntalaiset. Järjestän piakoin kisan, jonka palkinto saattaa liittyä oleellisesti Järvenpäähän. Kannattaa siis liittyä lukijaksi, ettei vaan missaa tuota tulevaa kisaa. Olen niin iloinen, sillä Bloggerin lukijakunta lähenee kovaa vauhtia paria sataa. Kun tuo maaginen luku on lähellä, lupaan järjestää teille vielä toisenkin kilpailun kiitoksena kaikille. Joten siis, pysykäähän kuulolla.

En myöskään ole unohtanut teitä uusia lukijoita, aion edelleen linkittää blogejanne. :)

t. Enni

Kommentit

 1. Hyvä tuuri, itse en löydä aleista ikinä mitään! Pitäisi itsekin käyttää useammin statement-koruja, jotenkin ne vaan ovat niin huomiota herättäviä ja suuria, että käyttö jää vähemmälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä taas rakastan tällaisia koruja! Tai no katsoo kauanko tätä intoa jatkuu :D

   Poista
 2. Ihania kuvia täällä kivassa blogissasi :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Nätti kaulakoru! Tuolta Lindexiltä löytää kyllä paljon kaikkea hienoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo olen samaa mieltä, uudistuksen myötä se singahti jäken nro 1 vaatekaupaksi! :)

   Poista
 4. THAT NECKLACE IS ABSOLUTELY AMAZING!!!!!:)))

  http://style-squared.blogspot.ca/

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös