Lukijoideni blogeja vol. 3

Täällä taas postausta lukijoideni blogeista! Saavutin tänään jo 190 lukijaa Bloggerin kautta, mikä sai mussa aikaan pienet voitontanssit. Kuitenkin niin pieni määrä lopulta, mutta iso mulle. Kaiken lisäksi kuukauden kävijätilastot ovat taas nousussa, sillä kesä vähän hidastutti kasvua.

Paljon pieniä kivoja juttuja on kuitenkin tulossa blogiini. Haluaisin niistä jo hieman kirjoitella, mutta mun täytyy malttaa vielä hetki. Nyt niihin blogeihin!


Caelia's cup of tea'n takana häärii helsinkiläinen graafinen suunnittelija, joka taitaa selvästi myös tyylin. Pakko myöntää, että olen ihan himppasen kateellinen naisen vaatekaapille ja kyvylle koostaa asuja. Tämän ohella en ehkä ole ikinä nähnyt herkullisempaa kuvaa kuin tuo alla näkyvä otos paholaisen keitosta. Tuota on pakko kokeilla.


Olemassaolosta-blogi kertoo Senjan elämästä, jota höystää muoti, mieletön tyylitaju ja urheilu. Hän oli yksi niistä monista, joka inspiroi mua kokeilemaan juoksua. Kuten alla näkyy, olen myös tavannut hänet. Senja on... voi teidän pitäisi tavata Senja. Hän on aivan ihastuttava ja äärimmäisen kaunis nuori nainen. Iloisempaa ihmistä ette varmaan tule ikinä näkemään. Lukemalla tämän tekstin voitte kuitenkin saada jotain mielikuvaa. Ps. Bloggaaja muuttaa Ranskaan, joten ranskapostauksia mahdollisesti odotettavissa. Oui!
Olin mennyttä tyttöä, kun luin läpi Diamonds and Pearls -blogin kirjoittajan Julian postauksen Ins and outs. Blogista löytyy tämän lisäksi paljon kauniita valokuvia, ihania maisemia ja asuja. Hieman sitä tekisi itselläkin mieli käydä pellolla kuvailemassa, kiitos vaan inspiraatiosta! Kannattaa tutustua tähän blogiin. :) 
t. Enni

Kommentit

 1. Voi kiitos Enni, tämäpä oli kiva yllätys! :)

  VastaaPoista
 2. Wau, olipas kiva ylläri löytää oma blogi postauksesta :)

  Kiitos kivasta esittelystä! Tykkään kovasti myös sinun blogista ja tyylistäsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään, toivottavasti tulee uusia lukijoita! Kiitos :)

   Poista
 3. Nää on niin kivoja! En tainnut tohinoissani edes muistaa kiittää kun omankin blogin nostit taannoin esille, joten kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Olen ihan yllättynyt myös, miten kaikki ovat tykänneet näistä. Ole hyvä vain!

   Poista
 4. !! Oi miten ihana olet kiitos kauniista sanoista ! Hihi oon otettu :-):-):-) ! Kiitos <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös