Lepoa mökillä

Perus mökkisää... :) Tulipahan kuitenkin kesän ensimmäinen mökkireissu ja mökkisauna koettua, vaikka soutamaan ei lopulta päästykään. Kuulemma lähisaaressa olisi ollut lampaita. Olen kuitenkin niin nuutunut näissä kuvissa ja kaikkeen vaikuttaa olotila. Ei ole helppoa hymyillä, kun on huono olo. 

IMG_8603 copy

IMG_8750 copy

IMG_8628 copy

IMG_8711 copy

IMG_8697 copy

IMG_8695 copy

IMG_8709 copy

Ulkona oli niin kosteaa, että mun lettikiharatkin suoristuivat ihan hetkessä!

IMG_8598 copy

IMG_8731 copy_small

IMG_8684 copy

IMG_8658 copy

IMG_8631 copy

IMG_8729_small

Tänään suuntaan vähän toisenlaisiin maisemiin S:n kanssa. Käydään taas Helsingissä. Olen edelleen ihan rättiväsynyt, mutta on pakko yrittää tehdä jotain muutakin kuin vain löhötä kotona. Juoksulenkit väistyvät nyt hetkeksi, sillä hyvä, että jaksan edes kävellä. Onneksi torstaina olo vielä salli salitreenin, ja siitä muistona olen itse asiassa vieläkin jumissa. Eilen kävin vielä 45 minuutin palauttavalla kävely/hölkkälenkillä koirien kanssa. Ainakin sen voin sanoa, että urheilu ei tässä tapauksessa paranna yhtään olotilaa. 

Tällainen voimaton olo on kyllä rasittavaa!

t. Enni

Kommentit

 1. ihanannäkönen mökkiympäristö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on, tosi nätisti laitettu! :) Ei ole oman perheen tosin :)

   Poista
 2. Mistä moinen? Kipeänä? Vai treenistäkö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei haisuukaan, ajoittaan on vaan tällaista väsymystä. :(

   Poista
  2. Kannattaa mennä Enni tutkituttamaan ainakin kilpirauhasarvot.... Toivottavasti olo paranee pian!!<3

   Poista
  3. Mulla on ollut joskus ennen aika paljon ongelmia vatsan kanssa, joten luulen, että tämä liityyy siihen. Itse asiassa olen nyt antibioottikuurilla :( toivotaan <3 ps. Onnea Costumesta!

   Poista
 3. Onpa rauhoittavia kuvia möksältä, mökkeily on ihan parasta puuhaa kyllä. Vaikka sataisi ei haittaa, kun voi tallailla verkkareissa sisällä ja syödä hyvin. :) Toivottavasti se olo siitä paranee pian ja selviää mistä johtuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla:) Onhan se rauhallista! Syötiin kesäkeittoa ja dipattiin, rattoisasti se ilta kului myös saunassa. Olo tietty vähän laski tunnelmaa, mutta toivotaan, että olisin taas kohta loistokunnossa! :D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös