Lenkin jälkitunnelmat

Noniin nyt on tossut testattu ja ensimmäinen huomio niihin tapahtui vasta saapuessani takaisin kotipihaan. Ainiin, mulla oli tällaisetkin jalassa. Ihan tosi, en tuntenut, että mikään olisi painanut mistään. Aika hyvin!

Vaan miten ihanan paljon olittekaan kommentoineet edelliseen postaukseen. Tsemppasi todella paljon. Eräs tuttavani muuten vinkkasi jo eilen Ennin kengissä -facebookin puolella, että kannattaa kokeilla puhelimeen ladattavaa Couch to 5K -ohjelmaa. Suurin surkuttelu mulla liittyikin siihen, ettei mulla ole tässä hommassa henkilökohtaista ohjaajaa. Vaan enhän mä mitään ohjaajaa enää tarvitse, kun sellainen löytyy puhelimesta!


Tuon ohjelman avulla suoritin ensimmäisen päivän lenkkini, joka oli noin viisi kilometriä. Vaikka siitä ei vielä montaa minuuttia juoksua ollutkaan, niin kyllä se silti lenkiltä tuntui, ja ihan hyvällä tavalla. Intervallit menivät yllättävän kivuttomasti, ja ehkä se johtuikin siitä, että olen harjoitellut intervalleja crosstrainerilla. Toivon mukaan viimeisen vuoden liikunnat (Step, Sh'bam & Combat) kohottivat myös kuntoani! Ainakin juoksu tuntui ihan erilaiselta kuin vuosia sitten. Toinen iso asia olivat varmasti nuo uudet kengät. 

Ensi kertaa varten pitäisi keksiä joku kunnon säilytyspaikka/tasku puhelimelle, niin ei tarvitsisi kiinnittää siihen mitään huomiota. En myöskään osannut arvioida lenkin pituutta, joten treenin päättyessä olin vielä aika hornan kuusessa. Tulin sieltä sitten hölkäten ja kävellen takaisin. Koska mulla ei ole mobiilinettiä puhelimessa, jouduin selvittämään reitin pituutta näin kotoa käsin Kuntoplus.fi:n verkkosivuilta löytyvän näppärän ohjelman avulla. 

Vaan hyvänen aika, se on jo elokuu! Toivottavasti saadaan vielä nauttia edes muutamasta kauniista päivästä, niin sitten voi hyvillä mielin jatkaa opiskeluita. Kiitos vielä kerran kaikille avustanne! Lenkki-iloa kaikille. :)

t. Enni

Kommentit

 1. Syksy alkaa sit kun on loskaa, viime vuonna vielä syyskuukin oli lämmintä ja kesäistä ^^ Älkää nyt ihmiset päästäkö siitä kesästä irti! ;)

  Tsemppiä juoksutreeneihin! Meikää avitti juoksemisessa kovasti sykemittarin avulla oikean vauhdin löytäminen (yllättävän hidasta menoa!) ja varsinkin alussa tapahtuva sikanopea kehitys juoksukestävyydessä, jo parin viikon aikana pari kertaa viikossa vedetyt treenit kyl näytti et on sil vaan väliä et tekee, kun vaan saa tehtyä. :D Edellisen kerran tosin tullu juostua sit öö lokakuussa 2012 xD No jos nyt taas sitten... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on koko elokuu lomaa, joten kesää tää on mulle! Nyt se vasta alko, toivottavasti ilmat on samaa mieltä. ;) Tosin mun mielestä tasan vuosi sitten olin jo ihan syksyfiiliksissä tähän aikaan, eli aika hassua. Aamut ja illat oli tosi kylmiä, ei puhettakaan hameista tai chinoista! :D

   Ja joo loskakelejä odotellessa, mitenhän sit onnistuu juoksu hah! Kiitos paljon. :) Sykemittaria olen oikeasti miettinyt jo pitkään esim. viime vuoden ryhmäliikunnoissa olisi ollut mielenkiintoista (hifistelyä) seurata sykettä ja muuta. Juurikin tuo nopeus aina kiinnostaa, että olisi oikealla sykealueella parhaan vaikutuksen saamiseksi!

   Mä muistan, kun luin sulta juoksupostauksia sillon. Sulla oli ne sellaiset erikoiset tossut. Mutta aina sitä voi katso pitää hieman taukoa, kokeilla muuta (tai ei mitään) ja jatkaa taas! ;)

   Poista
  2. Hehe joo, mul on ne edelleen, ne on superkivat kesäisin juostessa, syksymmäl tarttee sit jo noita vähän paremmin kylmää pitäviä perinteisemmän mallisia kenkiä :D Ja joo, oon täs nyt tän vuoden puolel nostellu kotona painoja ja punnertanu, pääasiahan se et tekee jotain :)

   Poista
  3. Niin joo, alkaa maa tuntua läpi niin kylmältä. Nimenomaan! :)

   Poista
 2. tsemiä juoksuharrastukselle! :-) + löysin sen lapun missä ne boxin hinnat oli, niin _jos_ laskin oikein, niin ois oikeasti maksanut n. 27 €, joten tuli siis halvemmaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Okei, no niin arvelinkin! Aika hyvä juttu sitten. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös