KUVAHAASTE

Sain Life Outside the Box -Suvilta aika mielenkiintoisen haasteen ja kiitoksena ajattelin sen toteuttaa. Hieman mua mietitytti, että ymmärretäänkö tämä postaus vähän narsistisena (mitä se tuntuu ehkä ihan hieman olevan), mutta menköön. Kai sitä joskus saa ja pitää tykätä omista kuvistaan. Suuret kiitokset menee myös kuvaajille, jotka mua aina kuvaavat. Ilman heitä nämäkään kuvat eivät näyttäisi tältä!

Tarkoitus on siis laittaa itsestään kuvia kuusi kappaletta, joissa näyttää mielestään hyvältä ja mielellään jopa selittää vähän, että miksi näin on. Kasvokuvia, kuvia joissa näkyy kroppa, mitä vain! Tärkeintä on tuoda esille niitä kuvia, joista itse tykkää. Tämän jälkeen haasteen voi heittää kuudelle muulle ihmiselle!

Tässä siis mun lempparikuvat itsestäni ja miksi:

Tämä kuva valikoitui haasteeseen siksi, että pidän nykyisin omasta sivuprofiilistani. Ehkä siihen vaikuttaa tuo ilme, tai siis hassu purenta. Mulla on joku ihme juttu tuota leukaa kohtaan, ja nykyisin tykkään kuvista, joissa mulla näyttää olevan lievä alapurenta (lol). Ehkä se johtuu siitä, että ihailen Kristen Stewartin kauneutta ja hän poseeraa usein vähän samankaltaisella ilmeellä. Aikoinaan myös ollessani Studio Elitellä työharjoittelussa kuulin kuvattaville sanottavan: "Raota suuta hieman ja puhalla ilmaa kevyesti ulos". Voi olla, että on jäänyt siitäkin päähän tuo poseerausilme.

Samaten näiden kuvien valo oli niin kaunis!


Tämä seuraava kuva on mielestä kiva, koska näytän jotenkin pieneltä tuolla tavaroiden seassa ja asukin näyttää kivalta. Tunnelma kuvassa oli myös yllättävän hyvä ottaen huomioon, että oli dagen efter


Seuraava kuva valikoitui haasteeseen siksi, että tuon valon ansiosta ihoni näytti ruskettuneelta ja hohtavalta. Päällä oli S:n vanha mekko, joka istui joka paikasta muualta paitsi yläosasta! Tykkään kuitenkin hiuksista, asennosta ja kuvan väreistä, joten ehkä se siis siksi on tässä mukana.


Jatketaan leukalinjalla ja lisätään mukaan lazy eye, niin avot. Syytän edelleen Kristen Stewartia.


And you get the point... Tämän kuvan valitsin muutenkin siksi, että vaikka hiukseni olivat todella kurittomat ja tuntuivat lähinnä hamppukasalta, ne sopivat tähän kuvaan. Leijonanharja tekee kuvan!


Viimeinen kuva olkoon villi kortti. Tämä oli ensimmäisiä kuvia, joissa hoksasin, ettei aina ole pakko katsoa kameraan, saati hymyillä, ja että suu auki voisin myös saada sen onnistuneen kuvan. Tykkään myös tuosta lyhemmästä, tummemmasta tukasta ja muutenkin kuvan yleisestä russian lady -vaikutelmasta. Kun lopulta selasin näitä kuvia ja törmäsin tähän, oli se aikamoinen hetki. Silloin päätin perustaa blogini. Voitin tällä kuvalla Motherfuckin' fashion -blogista myös pienen kisan.


Annetaas loppuun vielä krediitit haasteen antajalle Suville, kiitos! Minä haastan vuorostaan kaikki, jotka ovat jättäneet viimeksi blogiini kommenttia:t. Enni

Kommentit

 1. So stylish !!!


  Kisses

  http://www.thetrendysurfer.com/

  VastaaPoista
 2. Vautsi toi viimeinen kuva! upea♥

  VastaaPoista
 3. Wou, viimeisin kuva näyttää ihan muotilehdestä napatulta. Siinä kuvassa on muutenkin hyvä tunnelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Piristit kyllä päivääni ihana <3

   Poista
 4. Tuo viimeinen kuva on mieletön! Melkein aloin toivoa, että olisi talvi ja se on paljon se :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on kyllä vähän ikävä tuota myssyä! Kiitos sulle kommentistasi! <3

   Poista
 5. On kyllä kauniita kuvia. Lempparini on vika. Ihana, ja toi hattu, nin magee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Niin on, pakkaskelejä odotellessa haha!!

   Poista
 6. Sää oot upea! <3 Ei mulla muuta. :)

  VastaaPoista
 7. Kivoja kuvia! Toi viimesin on kyllä ihana :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos haasteesta! Tuo viimeinen kuva on ihana, näytät siinä ihan joltain julkkikselta :D Muutenkin niin nättejä kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain Tiia ja kiitos ihanasta kommentistasi! <3

   Poista
 9. Kiva, että otit haasteen vastaan! :) Ja toi vika kuva, WAU! Ihan mielettömän upea!

  Mie en kokenut tätä haastetta narsistisena, sillä omien kuvien kehuminen on kuitenkin melkoisen harvinaista - niin blogimaailmassa kuin muuallakin. Välillä suorastaan ärsyttää joidenkin bloggaajien kommentit siitä, kuinka heidän omakuvansa ovat niin kamalia, kun ei oo ehtiny meikata/laittaa tukkaa/on kipeenä/whatever ja kuvassa on kuitenkin täydellisesti laitettu tyyppi. Ihan vaan tavan vuoksi pitää dissata itseään, vaikka itsehän ne kuvatkin valitsee mitkä haluaa esitellä. Outoa. Miksei voi vain suoraan sanoa, että pitää siitä kuvasta ja siksi julkaisi sen tai sitten ei mainitse siitä mitään jättäen turhan negailun ( ja vähän kehukommenttienkin kalastelun) pois?

  Vaikken itse kauheasti omilla naamakuvilla blogissani juhlikaan ja siitä syystä vähän ahdistuinkin kun haasteen vastaanotin, niin lopulta kuitenkin pidin sitä ihan kivana. Juurikin siitä syystä, että sai oikeasti kertoa mistä kuvista pitää ja miksi, ettei aina uppoa siihen järkyttävään itsekriittisyyden suohon. Me kaikki onnistutaan joskus kuvissa ja elämässä muutenkin, joten kehut ( ne itseannetutkin ) on välillä ihan paikallaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä mä juuri mietin! Miksi se olisi niin kamala paha pitää jostain omista kuvistaan, onko se sitten narsistista. Mun mielestä jokaisen pitäisi ainakin yrittää pitää omasta peilikuvastaan.

   Joo ja ehkä se on sitä hyväksynnänhakemista, niin kuin lapsena sanottiin, että onpa ruma piirrustus ja kaveri kehuu! :D

   Samat sanat, mun mielestä haaste oli kiva. :) Mua mietitytti se lähinnä muiden mielipiteiden kannalta. Onneksi kuitenkin kaikki ovat olleet aivan ihania kommenttiensa kanssa!

   Poista
 10. hyvä että laitoit viestiä, en ole jostain syystä yhtään huomannut :o Kiitos paljon haasteesta!:) + kivoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään. Olin jotenkin ihan unohtanut käydä laittamassa viestiä!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös