Kengät, kengät

Olipas kerrankin tekemistä täynnä oleva viikonloppu. Kirppiksen ohella ehdittiin grillailla ja jatkaa iltaa vielä Järvenpään yöelämässä. Lavastin tänään aamulla eilistä asua, koska illalla oli jo ihan liian pimeää asukuviin.

Tänään oli kuitenkin pakko saada jotain suolaista ja pestoleipä toimi parhaiten. Pesto on niin hyvää! Eikä tuolla pihallakaan ollut ihan huono ilma, joten otin ajankuluksi vähän valokuvia ja leikin valolla. Sellaista siis viime päivinä. Ensi postauksessa voin näyttää tuon viimeisimmän mekkohankinnan. 

IMG_8176 copy

IMG_8286 copy


Eilen harmitti hetken se, että päädyin laittamaan mun vanhat kiilakorkonilkkurit myyntiin kirppikselle. En ole käyttänyt niitä tietenkään viimeiseen kahteen vuoteen, mutta juuri eilen sitten tajusin, että ne olisivat olleet täydelliset möhkälekengät mekon kanssa. No arvatkaa vaan, ne olivat jo kelvanneet uudelle omistajalle!

Aina käy niin, että et käytä jotain moneen vuoteen ja sitten juuri kun siitä on luopunut, tajuaa, kuinka se olisikin ollut nyt tarpeellinen. Tosin voi olla, että se vaan tuntuu siltä. Ehkä olisin joka tapauksessa päätynyt eri kenkävaihtoehtoon ja ne olisivat jääneet taas käyttämättä.

Tämän takia kenkiä ei kyllä koskaan voisi olla liikaa...

IMG_8223 copy

IMG_8217 copy

IMG_8227 copy

IMG_8207 copy

IMG_8258 copy

IMG_8180 copy

Muutenkin mun kenkäkokoelma on nykyään niin naurettavan pieni, koska olen myynyt monia merkittömiä, käyttämättömiä, liian korkeita, tekonahkaisia, tai liian erikoisia korkkareita. Haluaisin tilalle muutamia luottopareja mielellään tietysti nahkaisina ja hillityn värisinä. Tietysti kaapista pitäisi löytyä myös joku villi kenkäpari, joilla kuitenkin voisi kävellä. Katsotaan avittaako tuleva Lontoon reissu mun kenkädilemmaa...

t. Enni

Kommentit

 1. Tosi kauniita kuvia! Sun hiukset on ihanat :)

  VastaaPoista
 2. Sää säteilet kauneutta! :) Niin aito hymy eikä mikään väkisin väännetty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos! Koirat pelleili vieressä XD

   Poista
 3. Ompa kauniita kuvia! Ja miten kaunis sie olet ! :)
  Mulla käy aina kans niin, että mulla alkaa harmittaan jälkeenpäin, jos oon myyny jotain. Siksi mulle on aina niin suuri askel varata kirpputoripöytä :D

  Pestoa tällä viikolla tuli kans tehtyä ite, ja ai että miten hyvää se onkaan! Söin kans Real-leivänkin päällä sitä, kun tuntuu ettei siitä vaan saa tarpeekseen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana! :) <3

   Noniin, kiva etten ole ainoa haha! Jotenkin vaan vihaan tavaranpaljoutta ja siksikin haluan kaikesta aina eroon. Sitten joskus vaan joku jää harmittamaan... Mutta onneksi tuo nyt ei enää haittaa. Ainahan niitä saa uusia, jos nyt oikeasti tarvitsee! ;)

   Ai vitsi, onko sulla jotain hyvää reseptiä??

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös