Juttuja itsestäni

Tyttö ja reppu -blogin Hilma Iida antoi mulle blogihaasteen ja tähän sateiseen päiväänhän tämä sopii hyvin! Olen vastaavan haasteen tehnyt ennenkin ja sitä voitte käydä lueskelemassa täältä.

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään 
2. Pitää myös vastata haastajan 11 kysymykseen 

1. Suunnittelen ihan koko ajan. Yksi päivä olin aamulla vielä niin unissani, etten saanut päivää suunniteltua salin, ruokailun, kirppiksen ja kuljetusten suhteen, joten tokaisin bf:lle, etteivät mun aivot nyt toimi ollenkaan. Yllättäen sitä ei haitannut...

2. Kiroilen todella harvoin.

3. Vihaan sanaa tosiaan ja käytän liikaa sanaa ihana. Tosiaan sain nämä... Tosiaan tänään olin... :D4. Haluaisin moottoripyörän, edelleen.

5. Pelkään aivan jumalattomasti kauhuelokuvia!

6. Synnyin Rovaniemellä, josta tulikin mieleeni, että olin lapsena aika monessa tarhassa. Olen ollut ainakin Hippihiiressä, Someroharjun & Syväsenvaaran ja muistaakseni vielä Kiekerön päiväkodissa! Onko joitain kohtalotovereita?

7. Olen asunut neljällä paikkakunnalla, eli siis Rovaniemellä, Järvenpäässä, Tampereella ja Riihimäellä.

8. Blogini nimi, Ennin kengissä, sai inspiraationsa Nelliinan vaatehuoneesta ja Auroran henkareista. Ihan mahtavia nimiä ja vielä suomalaisia!

9. Tänään syön lohikiusausta, sillä muhun iski yllättävä suolakalahimo.


10. Tykkään Woody Allenin leffoista ja Howard Shoren & Hanz Zimmerin sävellyksistä.

11. Pelasin ennen todella paljon tietokonepelejä, siis ollessani 12-15-vuotias. Nostalgiasyistä pelaan välillä vanhoja Harry Potter -pelejä Pleikkarilla, tai Popylous-peliä PC:llä. Tosin nykyisin ei juuri ole tuollaiseen aikaa... :)

Nämä kysymykset taas sain haasteessa!

1. Jos sinulle annettaisiin mahdollisuus saada jotain mitä olet aina halunnut, mitä/ mikä se olisi?

Hyvä terveys!

2. Mikä tekee perjantaipäivästä perjantai?

Yleensä perjantai on herkkupäivä, joten perjantai-illan kruunaisi hyvä leffa ja merkkaripussi. Ranch-dippi kukkakaalin (tai suurimman paheeni Bravo-sipsien) kanssa ei myöskään olisi yhtään paha. Olen kotihiiri ja nautin kotona olemisesta.

3. Mikä on tämän kesän paras kesämuisto? ja miksi?

Onhan tässä kesän aikana ehtinyt tapahtua paljon, mutten haluaisi sanoa Espanjanreissua. Se, jos mikä ei aina tuntunut lomalta, sillä koko loma oli yhtä asioiden hoitoa. Oli pieni kolari ja sen jälkiseuraukset, sen lisäksi tuo mikälie murto vaikutti myös vähän fiilikseen. Toisaalta ihan viimeiset päivät reissussa olivat ihania. Kävelimme tutuilla paikoilla Torremolinosissa ja Benalmadenassa, ja syötiin ihania ruokia.

No jaa, kai mun on vaan paras olla oma (herkkuperse)itseni ja myöntää, että kesän paras muisto oli lempisalmiakin maku suussa. Ja sen löysin (siis huom. salmiakkia!) kansainvälisestä kaupasta Espanjasta.4. Millaista työtä haluaisit tehdä tulevaisuudessa?

Työ, mikä sisältäisi tapahtumia, tietokoneen ja silloin tällöin vähän valokuvausta, olisi unelma. PR-toimistojen työ kiehtoo paljon, mutten tiedä miten saisin tulevaisuuden insinöörikoulutukseni sopimaan tuollaiseen työhön.

5. Mitkä on sisustuksen viisi lempiasiaasi?

En ole mikään sisustaja, mutta pidän erilaisista lampuista, siisteydestä ja avaruudesta. Kaikki neutraalit värit, kuten valkoinen, hopea, kulta ja vaalea tai jopa hieman kultaan vivahtava puu ovat ihania. Pidän maalaisromantiikasta paljon.

6. Jos olisit vastakkaista (sukupuolta), miten pukeutuisit?

Mulla olisi varmana päivästä toiseen pillifarkut tai chinot ja vaarinpaita / ohut teeppari & kauluspaita ja vielä joku koru.

image: raprehab.com
7. Milloin olet viimeksi harrastanut liikuntaa?

Eilen tiistaina kävin salilla ja maanantaina lenkillä.

8. Minkä merkkisiä vaatteita sinulla on eniten?

Ehkä H&M. Voi olla, että omistan aika saman verran myös Blancon, Stradivariuksen, Bershkan ja Pull & Bearin vaatteita.

9. Mitä mieltä olet julkisilla paikoilla imettämisestä?

Eipä tuo mua hetkauta.

 10. Mitä pukisit päällesi Tallinnan shoppailumatkalle jos säätiedotus näyttää 25 astetta pakkasta?

Vähintäänkin nämä...11. Mihinkä maahan haluaisit matkustaa jouluna?

En ole ihan varma haluaisinko jouluksi lähteä edes muualle, sillä joulu on vuoden ainoa päivä, kun sallin lumen ja hyytävän pakkasen. Joulu tuntuisi muutenkin hassulta lämpimässä, esim. kerran vietin joulun ja uuden vuoden Espanjassa. Ehkä siis valitsen Saksan, sillä voisin kuvitella siellä olevan aikamoinen tunnelma noin jouluisin!


Vaan buhuu, olen tylsä, enkä jatka haastetta. Käykää kuitenkin hakemassa omat kysymyksenne haasteeseen Tyttö ja reppu -blogista!

t. Enni

Kommentit

Lue myös