JEANS

Hyvää perjantaita kaikille! Ettehän vaan ole missanneet eilistä SININKA-koruarvontaa?

Olipas kiva tunne saada vähän selkoa siitä, miltä seuraava puoli vuotta tulee näyttämään. Olen kytännyt ensi uusia lukujärjestyksiä jo viikon ajan ja tänään ne sitten vihdoin ilmestyivät. On ollut todella vaikeaa suunnitella mitään menoja, koska ei ole yhtään tiennyt tulevan kuun aikatauluja. Onneksi näyttää kuitenkin siltä, että koulussa ollaan ennemmin aamupäivisin kuin iltaisin. Tosin oli siellä maanantai ja perjantai aika ilkeitä päiviä.

IMG_9990 copy

Farkut: JC

Paita: DIY

Tennarit: Superga

Laukku: Bershka

Koru: Missoni Lindex


IMG_9959 copy

Tänään kuitenkin hoksasin, että sieltä se syksy tulee. Pienimmät päärynät olivat jo kypsiä ja lenkille tarvitsi takin päälle. Osaisiko joku muuten neuvoa mulle, että millainen juoksutakki olisi oikeasti hyvä hankkia? Eihän tuommoinen tuulipuvuntakki edes hengitä, mutta sellaisia Hennesiltä näyttää löytyvän (H&M siksi, että pysyisin budjetissa). 

Tähän väliin voisin kerrata vähän viime aikojen liikuntoja. Lenkkejä on nyt kuukauden aikana kertynyt yhteensä 12, eli olen aikataulussa. Odotan vain kovasti sitä, että jaksaisin juosta pidempään. Nyt menen tuon sovelluksen ohjeen mukaan ja teen, mitä se pyytää. Toistaiseksi en ole vielä kertaakaan mokannut yhtään treeniä. 

Ideana olisi kuitenkin käydä vielä ainakin sunnuntaina ja maanataina lenkillä ja sen jälkeen yritän järjestää liikunnat sopimaan koulun kanssa. Muuten olen kyllä liikkunut lähes joka toinen päivä tämän kuukauden aikana!

VKO 34

MA: Lenkki 28 min


TI: lepo

KE: sali 60+ min

TO: lepo

PE: lenkki 28 min

LA: lepo

SU: lenkki 30+ min


VKO 35

MA: lenkki 30+ min

TI: sali 60+ min

KE: lepo

TO: sali 60 min

PE: lenkki 30+ min

Liikunnat tulevat varmaan vähenemään aika runsaasti nyt syksyn myötä, mutta toisaalta en ole tämän(kään) liikuntamäärän lisäämisen yhteydessä huomannut, että se vaikuttaisi mitenkään ihmeellisesti kehooni. Olen edelleen sitä mieltä, että ruokavalio on se kaiken a ja o, ja sillä saisin parhaiten tuloksia aikaan.

Okei nyt on ehkä vähän huono aika puhua tuloksista, kun katsoo noita reisifarkkuja..! ;)

IMG_9939 copy IMG_9929 copy IMG_9994 copy IMG_9976 copy IMG_9933 copy IMG_9989 copy

Eniveis tykkään mun kivipestyistä farkuista, koska ne tuovat kivaa vaihtelua mun yleiseen mustat farkut -tyyliin. Samaten tykkään myös noista Supergan tennareista (edelleen), vaikka ne eivät teekään sääristä kilometrin pituisia, kuten korkkarit ehkä tekisivät.

Noniin nyt näyttää, että ajauduin ihan sivuraiteille näiden mun aiheiden kanssa, joten ehkä on aika lopettaa. Hyvät viikonloput kaikille, pitäkää hauskaa ja osallistukaa arvontaan!

t. Enni

Kommentit

 1. h&m:n urheiluvaatteet on yllättävän hyviä! ite ostin juuri sieltä sellasen mustan ihan perus tuulitakin, vartalonmyötäisen eli se päällä on helppo juosta! maksoi 29,95 eli ei paha :) tärkeintä syysjuoksutakissa on että se on tarpeeksi ohut mutta kuitenkin tuulenpitävä, eli hyvä olla sellasta "kahisevaa" kangasta :D ja sitten tarpeeksi tiukka, ettei hidasta menoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo sellaista olen katsellut, mutta viimeksi oli jotain ihan rumia värejä!
   Joo kiitos paljon vinkeistä , pitääpä käydä katsomassa. Kunhan se ei vaan nouse juostessa, koska se on ärsyttävää! :D

   Poista
 2. Mulla on H&M:n softshell takki on se on ollut ihan hemmetin hyvä! Pitää sateen mutta hengittää eikä hiosta esim. lenkillä. Ehkä kuitenkin parempi kävelyyn/ulkoiluun kun ihan hikijuoksuun. Toimii salimatkoilla hyvin :) Muut saman puljun urheiluvaatteet onkin sitten vähän niin ja näin... urheilutoppeihin tarttuu jotenkin hiki ihan saman tien :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, mulla ei ole oikein mistään muista kokemuksia kuin iänikuisista juoksuhousuista! Ne ovat olleet ihan jees... Mutta joo, kävin tänään katsomassa, mutta ei mun kokoja ollut mistään takeista. Meinasin ostaa sellaisen urheilupaidan, mutta ajattelin, ettei sillä pitkälle enää pötkitä... Pitää yrittää löytää se takki!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös