EYE CANDY Design & Lisa Bengtsson Tillsammans

Asuntomessuilta eniten muistiin jäänyt asia oli ehdottomasti Deko-talon seiniltä löytyneet taulut. Pieni korjaus tulee kuitenkin asiaan. Deko-taloa koristivat sekä EYE CANDY Designin, eli Pauliina Valliston tekemät uniikit graafiset vedokset, että Lisa Bengtssonin Tillsammans -koirataulut. Erityisesti Valliston taideteokset herättivät mielenkiintoni värien ja tekniikan ansiosta. Tuollainen värikäs printtitaide iskee muhun.

Deko-talon seinältä löysin myös kaksi mustavalkoista ja erityisen silmäänpistävää taulua, jotka esittivät kahta koiraa. Toisesta tuli mieleen ihan meidän hipster-Thorimme. Taulujen idea oli ihan mieletön! Kotiin päästessä sain haasteen toteuttaa taulun ideaa mukaillen meidän omista koiristamme omat versiot. Idea on siis suoraan kopioitu Lisa Bengtssonin taideteoksista, joten kaikki kunnia ideasta vain ja ainoastaan suunnittelijalle. Kyseiset taulut tulevat vain omaan käyttöön ja tein ne pyynnöstä isälleni syntymäpäivälahjaksi.

id_coco2_small thor_small

Alkuperäinen idea on nähtävissä alla ja lisää koiratauluja löytyy Dekologia Designin verkkosivuilta.

lataus (16)

Vielä pitäisi keksiä, miten kuvat saisi parhaiten tulostettua ja minkä kokoisina. Onkohan kenelläkään kokemusta PhotoBoxista (klick)*? Siellä olisi nyt tarjolla aika jäätävä -70% alennus koodilla FIBACK70, joten se voisi olla yksi vaihtoehto!

t. Enni

* Sisältää syvälinkin
Sisältöyhteistyö

Kommentit

Lue myös