Espritin parhaat

Voi mua... Olen käyttänyt viime aikoina tuhottoman paljon aikaa eri nettikauppojen selaamiseen, mutten ole onneksi vielä ostanut mitään. Mun ei nimittäin pitäisi hankkia nyt yhtään mitään, sillä yritän taas säästää rahaa. Tällä selailulla todellisuudessa suunnittelen tulevan ulkomaanmatkan ostoksia. Tosin yleensä reissussa kohtaan todellisuuden, sillä eihän kaikkea voi löytää kerralla yhdestä paikasta.

Tutustuin vähän aikaa sitten www.esprit.fi*-verkkokaupan tuotteisiin. Olen elämäni aikana omistanut vain muutamia Espritin tuotteita, mutta lähipiirissäni on ihmisiä, jotka suosivat kyseistä merkkiä paljonkin.

Tutkiessani Espritin sivuja törmäsin heti alkuun yhteensä neljään hienoon asukokonaisuuteen. En yllättäen pistäisi vastaan, jos jokin näistä eksyisi kaappiini. Jos kuitenkin yksi pitäisi valita, niin se olisi tuo nahkainen musta avokaspari. Ihan mielettömän kauniit kengät...


Kengät voisin yhdistää esim. tällaiseen asuun. Miten voivatkin pelkät boyfriend-farkut näyttää noin hyvältä? 

<3


<3

Seuraavaan asukokonaisuuteen tykästyminen oli itsellenikin pieni yllätys. Innostua nyt sinisestä parkatakista ja ruskeista tennareista? (Tähän väliin on ehkä hyvä mainita, että kumpikaan edellä mainituista ei ole ikinä kuulunut suosikkeihini.) Tai aivan sama, vaikka parka olisi vaaleanpunainen. Alempi asu mulle, kiitos.


Mitäpä siihen lisäämään, olin myös aivan myyty tälle viimeiselle asukokonaisuudelle. Katsotaan milloin saisin aikaiseksi hankkia aidon mustan nahkatakin kaappiini, sillä se nimittäin passaisi asuun kuin asuun ja samalla voisin heittää hiostavat tekonahkatakit jo menemään. Syksyä ajatellen aion myös kasvattaa myssykokoelmaani, sillä tupsulliset pipot ovat aika ihania. Yksihän mulla jo on!

Tavallaan oli hieman kohtalokasta tutkia Espritin valikoimaa, sillä nyt sivusto synnytti himon tuotteita kohtaan, joita en tiennyt edes olevan olemassa. Nyt pohdinkin, säästäänkö vielä reissua varten, vai sorrunko kenkiin..? Löytyykö teiltä jotain suosikkeja yllä näkyvistä tuotteista tai verkkokaupan valikoimasta? 

t. Enni

esprit_made2
Kuvat: Esprit.fi

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös