Ei skorpioni piikistään pääse

Tuliko joulu ajoissa? Sehän sopisi mulle, sillä voisin suosiolla skipata nuo tulevat sateiset, masentavat syyspäivät ja hypätä kesän viimeisistä päivistä suoraan jouluaattoon. No kunhan puhun, mahtuu syksyyn paljon ihaniakin asioita, kuten ruska ja kypsät omenat. Tässä sitä nyt kuitenkin ollaan, kirkuvan punainen alepaita päällä.

En itse asiassa ole koskaan pitänyt musta-punainen-yhdistelmästä, mutta nyt yhdistelmä syntyi ihan huomaamatta. Sitä paitsi punaisen värin pitäisi sopia mulle, olenhan skorpioni (heh). Pakko sanoa tähän väliin, etten ole ikinä uskonut horoskooppeihin.

IMG_9612 copy

Skorpionit ovat tarmokkaita, spontaaneita ja hyökkääviä ja tunteiden osoittamisessa varsin varauksettomia – oli tuo tunne sitten rakkautta tai inhoa. He ovat myös varsin röyhkeitä ja joustamattomia sekä määräileviä ja aggressivisia. Skorpionilla on aina menossa taistelu jotakuta ihmistä, asiaa tai tahoa kohtaan ja he ovat hyvin kostonhimoisia.

Kiitos ihanasta analyysistä. Herää kysymys, onko mussa mitään hyvää?

Skorpioni on aina joko hyökkäys- tai puolustuskannalla ja tämän vuoksi lienee selvää että skorpionin elämä yhteisössä ei ole kovinkaan seesteistä ja tasaista. Teräväkielisenä ja aggressivisena ihmisenä hän on vaarallinen vihollinen joka pystyy ihan mihin tahansa. Ystävänä Skorpioni on uskollinen ja puolustaa perhettään ja ystäviään viimeiseen hengenvetoon saakka. -- Skorpionia myö pelätään, hänen aggressiivisuutensa ja piikikkään kielensä vuoksi.

Skorpionit ovat värikkäitä ihmisiä joiden ajatusmaailma on tyynen pinnan alla varsin vilkasta ja voimallista. He ovat päättäväisiä ja toteuttavat aikeensa vaikka harmaan kiven läpi.
Viitattu 25.8.2013, uniluoto.com

IMG_9652 copy

Paita: Lindex

Laukku: Bershka

Koru: Missoni Lindex

Bootsit: Merkal

Farkut: BikBok

IMG_9627 copy IMG_9653 copy

Aika rankkaa tekstiä! Haluan kuitenkin uskoa, että on mussa paljon hyvääkin. Toki osaan olla teräväkielinen ja piikikäs (voihan tämän ajatella joissain tilanteissa myös hyvänä asiana), sekä puolustaa aika voimakastahtoisesti omaa kantaani.

Horoskooppi ei kuitenkaan kerro, että osaan tehdä kompromissin. Sen lisäksi olen kaukana vaarallisesta vihollisesta, joka pystyy mihin tahansa. Ennemminkin olen se, joka nyyhkyttää viltin alla maailman vääryyksiä. Eräs ystäväni myös totesi hyvin, että asiat riitelevät, eivät ihmiset, ja sillä periaatteella mennään. Analyysi on siinä oikeassa, että olen päättäväinen ja yritän aina toteuttaa haaveeni. Vaadin myös oikeudenmukaisuutta ja puolustan rakkaitani, ehkä välillä vähän juuri sillä terävällä kielellä. 

Pelottavan totta ja sitten toisaalta taas ei. Mitä teidän horoskooppinne kertoo teistä, ja onko se ikinä osunut oikeaan?

t. Enni

Kommentit

 1. En usko horoskooppeihin myöskään. Msentavia. Luulen kuitenkin että moni läheiseni samaistuu lauseeseen: "Jokainen leijona on pohimmiltaan ikuisesti lapsi ja se on sekä hänen rakastettavin että raivostuttavin ominaisuutensa" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah no vähän tuntuvat olevan... Mutta tuohan on hyvä! :D

   Poista
 2. Osittain horoskooppini osuu aivan oikeaan, olen yliempaattinen ja jaadijaadijaa, mutta en todelakaan myönnä olevani reppana. Tai, ehkä sittenkin vähän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä sun horoskooppi on? Reppana, no ei kai nyt sentään? :D

   Poista
  2. hah, tunnen yhden ravun täältä suunnalta liiankin hyvin!

   Poista
 3. Mie olen jousimies ja mulla tuntuu noi yleisimmät luonnekuvaukset osuvan aivan nappiin - niin hyvässä kuin pahassakin...

  Tosin tää huumorihoroskooppi on kyllä ehkä kaikken osuvin mitä oon koskaan lukenu, varsinkin ton juoksemisen ja tuurilla eteenpäin seilaamisen suhteen. :P http://personal.inet.fi/koti/jarmo.sutinen/horosk.htm

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos päivän nauruista. Aika paha tuo huumorihoroskooppi! :DD

   Poista
 4. Tuo punainen väri sopii sulle ihanasti :) Ite en ole lukenut horoskooppeja enää sen jälkeen, kun tajusin joskus aikoja sitten uskovani niihin vähän liikaakin. Oli pakko lopettaa. :D Sait täältä muuten uuden lukijan!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös