Costume vai Olivia?

Syksy tulee ja se tarkoittaa sitä, että on aika vetäytyä sisälle kuuman teekupposen, viltin ja hyvän lehden tai kirjan kanssa. Koska olen saamattoman laiska lukemaan kirjoja (Kuninkaan paluu kestänyt jo vuoden) olen enemmän lehti-ihmisiä. Ei ole hyvän lehden selailua voittanutta, edes blogit eivät anna sitä ihan samaa fiilistä. 

Viimeksi nautiskelin kevätpäivistä Olivia-lehden* kanssa yhteensä viiden numeron ajan. Nyt tilaus on kuitenkin jo loppunut ja mietin, mitä sitä tilaisi seuraavaksi. Olivia oli hyvä lehti, mutta vaihtelun vuoksi voisin kokeilla myös Costumea*. Mulla oli alun perin Costumesta vähän pettynyt kuva, mutta eräs päivä satuin lukemaan jotain vanhaa ostamaani lehteä ja huomasin, että sehän oli paljon parempi kuin muistin. 

Toivon yleensä lehdiltä pitkiä artikkeleita ja vähemmän leikekuvia. Vaan monesti on niin, että juuri ne artikkelit tuppaavat jäämään mieleen sen verran hyvin, ettei niitä aina jaksa lukea uudestaan. Nämä leikekuvamaiset aukeamat sen sijaan unohtuvat multa hyvinkin nopeasti, joten niiden selailu uudestaan on kuin lukisi niitä vasta ensimmäistä kertaa.Tämän lisäksi tilaalajahjoista on ollut mulle monesti hyötyä. Kuinka hyvä tuuri kävikään siinä, kun äitini tilasi itselleen Divaanin* ja hän sai lehden mukana tilaajalahjaksi, jo monesti asukuvissani vilahtaneen, IVANA Helsinki Velvet Lake -malliston upean iltalaukun!


Olivialla, Costumella ja Divaanilla* on vielä meneillään kesätarjous, jossa saisi kolmen lehden setin höystettynä Minna Parikan Oh My Dear -kukkarolla hintaan 14,90 euroa. Koska tuollaisen paketin olen jo aiemmin tilannut, saattaisi tämä Olivian 19,90 euron neljän lehden ja LUMI-pikkulaukun* kombo olla tällä kertaa parempi. Eiköhän tuollekin laukulle tulisi edes jonkin verran käyttöä...

Pakkaa sekoittaa entisestään vielä se, että nyt myös Costumea saisi VIIDEN lehden setin samaisella laukulla (tosin vähän eri värissä) hintaan 19,90 euroa. Huh, vaikeaksi menee!

Mikäpä olisi teidän suosikkinne, vai kallistutteko enemmän johonkin muuhun lehteen? 

t. Enni

*Sisältää syvälinkin
Sisältöyhteistyö
Kommentit

Lue myös