CANON EOS 5D Mark III

Tällainen möhkäle saapui postista tänään! Alkutunnelmia kuvattiin ihan vaan takapihalla, mutta eiköhän tässä tule muutakin kuin koiria pian kuvattua. Kyseessä on siis Canon EOS 5D Mark III*, jonka kittiobjektiivina oli niinkin vaatimaton putki kuin EF 24-105 f/4L IS USM*.  Sain setin medialainaan Canonilta yhteistyön kautta.

IMG_9257 copy
6N6A9287 copy
6N6A9286 copy
6N6A9318 copy

6N6A9290_

Tää Cocon kurkkaus kuvastaa ehkä parhaiten tämän päivän kuvausten tunnelmaa... ^^

6N6A9308 copy

6N6A9296 copy

Onneksi kameran säädöissä oli jotain samaa Canon EOS 7D:hen verrattuna, joten käyttö onnistui pienen ohjekirjaselailun jälkeen ihan hyvin. Nämä kaikki kuvat, lukuun ottamatta koirien yhteiskuvaa, ovat S:n ottammia. Se oli ainakin ihan lovena tähän. Palataan pian uusien kuvien kera!

Ps. Mulla on muuten nykyisin Instagram-tunnus (enninkengissa), joten käykäähän kurkkaamassa. En tiedä miten usein sitä tulee päivitettyä, sillä mun Lumialla en voi sitä ainakaan vielä käyttää. Käykää myös äänestämässä viimeset äänet Instagramiin tänne!

t. Enni

*Sisältää syvälinkin
Sisältöyhteistyö

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Kiitän ja S kiittää! <3 Odotan, että pääsen kunnolla testaamaan komboa!

   Poista
 2. Vaau! Ikinä en oo ees päässyt 5d:tä kokeilemaan, vain 7D:tä tuli koulussa lainattua, ja itsellä on siis 600D. Mutta sen yhteydessä tuli kyllä tutuksi toi putki, mieletön setti! Millaista yhteystyötä teet Canonin kanssa että saat medialainaan tavaroita? :) Jään seurailemaan sun testailua

  http://creativemind-milla.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en ole minäkään! Itse asiassa olin varovaisen utelias edes kysyessäni tätä, sillä olisin halunnut testata 5D Mark II:sta. Sanoivat, että mitens olisi tämä? :D Ei tarvinnut kahta kertaa miettiä haha.

   Teen tätä blogiyhteistyötä :) Olen vaan enemmän tuohon maisemakuvaukseen nykyisin suuntautunut, sillä monikaan mun ystävistä ei viihdy kameran edessä... :D

   Poista
  2. Okei vau ihan mahtavaa! Joo itselläni on käynyt hyvä tuuri noiden kavereiden kanssa kun tykkäävät olla malleina ja usein jopa itse tulee kyselemään että koska mennään taas kuvaamaan :) haluaisin itsekin kyllä jaksaa taas alkaa panostaa maisemakuvaukseen etenkin ennenkuin tulee taas talvi ja aurinko katoaa!

   Poista
  3. Ennen mulla oli vähän sama homma, mutta sittemmin kun tiet ovat eronneet ja ihmset muuttaneet uusille paikkakunnilleen on kuvaus jäänyt ihan totaalisesti. Kyllä se vähän harmittaakin, mutta toisaalta harrastepohjalla tässä kuitenkin mennään! Tai on kiva osata kuvata, että sitten voi käytätä näitä taitoja hyväksi tulevaisuuden ammatissa!

   Maisemakuvaus on niin rentouttavaa ja sitten on ne kaikki herkulliset valot ja värit.. :) Ehkä se on vähän nynnyjen hommaa, mutta minkäs sitä itselleen voi ;D

   Poista
 3. ompa hyvälaatuisia ja tarkkoja kuvia :) ihania koiria!

  http://miljakh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piirto on kyllä todella kaunista, veitsenterävää! Coco ja Thor kuittaa! ;D

   Poista
 4. Niin hyviä kuvia!:) Ja ihanat koirulit<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, aikamoinen setti tuo on :D <3

   Poista
 5. Heitin sinulle haasteen blogissani :) http://tyttojareppu.blogspot.fi/2013/08/blogihaaste-11-asiaa.html

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös