AUSSIE AUSSIE

Laitetaanpas samaan syssyyn sitten loputkin Aussie Street Art -bilekuvat. Voittoa ei tullut, mutta ei sen niin väliä. Tapasin tilaisuudessa taas paljon uusia, älyttömän mukavia henkilöitä, kuten AnnanSenjan ja Heidin, että jo pelkkä läsnäolo riitti! Kulunut vuosi on ollut muutenkin ihan mieletön. Olen päässyt mukaan niin moneen juttuun, että meinaan jo osan unohtaakin. 

Anteeksi tämä pieni ylipirteys, mutta nautin vaan niin paljon näistä kaikista blogijutuista ja tietysti lomastani. Kaiken huipuksi kuulin juuri, että voitin erään pienen arvonnan ja saan itselleni Pyriitti-sormuksen, eli tismalleen saman sormuksen kuin mistä olen haaveillut jo kuukauden.

Nyt niitä kuvia kuitenkin.6N6A9612 copy
Mie ja Senja

6N6A9610 copy
6N6A9629 copy

Tulee ihan nälkä näitä kuvia katsoessa. Otin tapahtumaan mukaan Canonin lainakameran EOS 5D Mark III, ja se oli niin loistava plus tietty keräsi kaikkien katseet. Suurin osa kuvista on otettu lähes pilkkopimeässä ja niin se vaan porskutti. En kiellä, etteikö ihan vähän tekisi mieli vaihtaa tähän, mutta toisaalta, mistä ihmeestä repisin pari tonnia? Oma kamera saa siis jäädä mulle niin pitkäksi aikaa kuin sen vaan toimii.

6N6A9619 copy

6N6A9592 copy

6N6A9606 copy

6N6A9596 copy

6N6A9626 copy

6N6A9644 copy

Hoitoainevarastot on taas täytetty purkantuoksuisilla Aussie-tuotteilla. There is more to life than hair but it's a good place to start! Kiitos ihanista muistoista järjestäjille!

t. Enni

Kommentit

  1. Elä turhaan pytele anteeksi! On ihana lukea positiivisia postauksia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu! Olen yleensä niin sarkastinen ja kaikkea, mutta välillä näinkin!<3

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös