An animal

En vieläkään päässyt toteuttamaan mun leotakki-bootsit-yhdistelmää, sillä Hennesiltä tilattu takki oli aivan liian iso ja lähetin sen takaisin. Muutenkin koko tilaus meni kokojen puolesta ihan metsään, ja olisi vaan pitänyt tilata useampia kokovaihtoehtoja. Tuli vähän sellainen olo, ettei mun kannata tilata enää mitään postimyynnistä, kun kokoja on niin vaikeaa arvioida. Miten ne koot voivat edes heittää niin paljon? Välillä ne ovat ihan jees, mutta sitten yhtäkkiä sama koko onkin teltta?

IMG_9917 copy

En kuitenkaan halunnut jättää kissamaisia kuvioita siihen, vaan päädyin sitten vaihtoehto kakkoseen. Grauh, katsokaa mun kynsiä! Menin upeilla taidoillani maalaamaan niihin pienen kuvioinnin, sillä paita vähän inspiroi...

IMG_9894 copy IMG_9920 copy IMG_9898 copy

Tällaista kaikkea olen viime aikoina lehdistä selaillut. Osa lehtien poiminnoista on jo vähän vanhempia juttuja, mutta osa juuri nyt ajankohtaistakin.

IMG_9761 copy IMG_9769 copyIMG_9764 copy IMG_9753 copy
IMG_9902 copy

Paita: New Yorker

Farkut: Bik Bok

Ballerinat: Dunnes

Laukku: MICHAEL Michael Kors

Koru: Lindex
instagramenninkengissa

Ps. Jotain uutta? Mulla on tulossa aivan MIELETÖN kisa kaikille lähikuntalaisille ja eritoten Järvenpääläisille. Itse asiassa kaikkien helsinkiläistenkin on syytä pitää korvansa auki. Kerron lisää viikonloppuna!

t. Enni

Kommentit

Lue myös