Vuosi sitten aamupostissa ja siitä se lähti...


Juuri tajusin, että tästäkin on jo vuosi aikaa! Tasan vuosi sitten ilmestyi Hyvinkään ja Riihimäen paikallislehti Aamuposti, jonka ystäväjuttu kertoi minun Ennin kengissä -blogistani. Olin tuolloin vielä riihimäkeläinen, vaikka sittemmin viime kesäkuussa muutuin taas järvenpääläiseksi.

(klikkaa isommaksi)

Mikä onkaan sittemmin muuttunut vuosessa paikkakunnan ja iän lisäksi? No ei oikeastaan mikään. Haluan edelleen ulkomaille, viihdyn edelleen korkkareissa (vaikka käyttö onkin jäänyt aika vähäiseksi) ja valokuvaus on vieläkin lähellä sydäntäni.

En tosin vuosi sitten olisi uskonut mitä kaikkea tämä seuraava vuosi toisi mukanaan. Olen saanut kokea todella hienoja asioita. Nämä ovat olleet sellaisia, joista olen vain unelmoinut, ja nyt ne ovat käyneet toteen. Olen saanut tehdä yhteistyötä monen todella mielenkiintoisen brändin kanssa ja olen siitä niin kiitollinen! Mieleenpainuvimpia tapahtumia ovat olleet mm. Viking Grace -laivan mainoskuvaukset viime keväänä kuin myös liittyminen Indiedays Inspiration -yhteisöön, ja maininta yhteisön DIY-kampanjassa. Lisäksi en voi liikaa mainita miten iloinen olen ollut aloittaessani yhteistyön Canonin kanssa! Olen ollut vannoutunut Canon-fani jo vuosien ajan!

Lisäksi Aussien etkot ja jatkot Summer Heatissa tulevat olemaan vielä pitkään mielessäni. Sen ansiosta pääsin höpöttelemään mm. Elenan kanssa. Mieleeni on jäänyt myös koulutustilaisuus L’oréalilla, kuin myös YO-mirrin pressitilaisuus, jossa tutustuin mm. Heidiin ja Valtteriin, unohtamatta Citycenterin tupareita ja ihastuttavaa Senjaa!

IMG_8082_iso copy

IMG_8050 copy

IMG_8034_small
IMG_8044 copy

IMG_8039 copy

IMG_8073 copy

IMG_8077_iso copy

Vaan ei hätiä, nämä eivät ole jäähyväiset. Olen edelleen innokas blogini suhteen ja jään mielenkiinnolla odottamaan uusia haasteita! Mitä sitä hyvää muuttamaan?

Ps. Syyskuussa ilmestyy Suomen Elle, jossa tuo Viking Linen Grace -mainos pitäisi viimein olla! Jännittää... :)

t. Enni

Kommentit

  1. Sulle on kyllä tapahtunut paljon vuoden sisällä. Hienoa ja samanlaisella vauhdilla eteenpäin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kaikkea on tullut koettua! Toivotaan, olen aina avoin kaikelle uudelle! :D

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös