Vichy BB vs. Lumene Natural Code All-in-One BB

Muistatteko, kun silloin kesäkuun puolella hankin itselleni näytepakkauksen Vichyn BB-voiteesta. Lopputulos oli ihan liian ruskea, josta todisteena aiempi postaus täällä (klick). Eräs lukija kuitenkin vannotti, että voiteen vaaleampi versio on oikeasti vaaleampi, ja niinhän se näyttää olevan. 


Yllä näkyvässä kuvassa olen verrannut väriä nykyisin päivittäin käytössä olevaan Lumene Natural Code All-in-One tasapainoittavaan BB-voiteeseen. Sain kyseisen voiteen palkkioksi Lumene Natural Code -kynsilakkatestauksen johdosta. Vaan kuten näkyy, Vichyn sävy on todella vaalea! 

En vaan edelleenkään voi sietää Vichyn itseruskettavamaista hajua. Haju ei mielestäni ole raikas, saati muutenkaan kovin miellyttävä. Koko päivän nenässäni leijaili vähän hassu tuoksu, joten päätin sitten jättää tuotteen käyttämisen siihen. Sen sijaan tuon Lumene Natural Coden BB-voiteen tuoksu on tähän verrattuna raikas ja kukkainen. Jos ette usko, testatkaa! 

Se tuotteessa on hyvää, että se tekee ihosta aika mattapintaisen. Peittävyys ei siinäkään ole kovin kummoinen, mutta se voisi käydä hyvin vaaleahipiäiselle ja hyväkuntoiselle iholle. 


Tämä BB-villitys on muutenkin ihan hurmannut mut. En viime vuonna olisi uskonut, että jättäisin meikkivoiteen pois ja siirtyisin käyttämään yhtään kevyempää meikkipohtaa. Tosin tämä käytössä oleva BB-voide ei ehkä ole edes ihan niin kevyt kuin muut vastaavat tuotteet, mutta kuitenkin. Ja katsotaan vaan, milloin tämä mun CC-villitys alkaa. :)

t.Enni

Ps. Huomenna olisi ylppärijuhlat, ja noh... perus asukriisi.

Kommentit

Lue myös