Unilla

Päivän postaus jäi kaikessa kiireessään ihan unohduksiin, mutta korvataan se tällä. Perjantai oli yksi mun neljästä pakollisesta lomapäivästä ja siihen kuului luonollisesti nokoset. Torkuin oma aikani Thorin kanssa, kunnes Cocokin päätti liittyä seuraan. Vähän samalla meiningillä ajattelin ottaa huomisen aamun, nukun niin pitkään kuin ikinä huvittaa.Testasin tänään pitkästä aikaa vanhaa Canon EOS 400D -järjestelmäkameraani, joka on nykyisin S:n käytössä. Hitsi, että se tuntui pieneltä, mutta silti todella hyvin toimivalta kameralta. Se porskuttaa vielä, vaikka sillä on kuvattu satoja tuhansia kuvia vuoden 2006 jälkeen. 

400D:n uudelleentuleminen sattui hyvään aikaan, sillä olen jo vähän aikaa katsellut pienempirunkoisia kameroita ihan vaan siksi, ettei aina tarvitsisi ottaa 7D:tä jokaiseen tapahtumaan mukaan. Vaan eihän mun mitään pientä runkoa enää tarvitse hankkia, kun 400D toimii edelleen ja on nyt käytettävissäni. Näette huomenna mitä rungolla ja EF 50mm f/1.4 -objektiivilla saa aikaan. En ole vielä nähnyt lopullisia testikuvia koneella, mutta jo kamerasta katsottuna ne näyttivät todella hyviltä.


t. Enni

Kommentit

  1. Ihanat kuvat! Meidän koiranpoika ei koskaan suostu nukkumaan vieressä, vaikka kuinka nappaisi sen kainaloon 8) Paitsi tietty sängyssä, mutta sinne se ei saisi tulla :--D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aww! Ei tuo toinenkaan ikinä mun vieressä sylissä nuku, mutta Thor on sellainen sylivauva, että joko se tunkee viereen ihan mihin vain tai sitten sen on tihutöissä!

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös