Tuliaisia Amerikasta

Hola ja oikein hyvää keskiviikkoa kaikille! Olen täällä ihan iloisissa tunnelmissa, sillä työjutut edistyvät todella hyvää vauhtia ja tänään alkaa vielä uusi kausi Hävyttömiä telkkarista. Kaiken kukkuraksi sain kasan tuliaisia ihan tuolta rapakon takaa Amerikasta asti! Mua lahjottiin kauniilla Guessin teepparilla ja kaulakorulla. Tuliaiskasan kruunasi ihanasti blingi avaimenperä, joka toi taas pienen pinkin lisän mun avainnippuun. Ja ihan aina LA:sta asti.

IMG_7050 copy

IMG_7039 copy

IMG_7022 copy
IMG_7021 copy
IMG_7024 copy

IMG_7037 copy


Edelliseen EF 50mm f/1.4 USM (klick) -postaukseen tuli muuten kivasti kommentteja. Jätin joitain asioita mainitsematta tarkoituksella, mutta kuten eräs anonyymi lisäsi, 30-35mm kiinteä objektiivi voisi olla hyvä vaihtoehto kroppikennollekin. Itse koen senkin himpun liian pitkäksi, mutta on se silti yleiseen käyttöön varmasti 50 millistä parempi vaihtoehto.

Sigmalla on myynnissä juurikin tuollainen 30mm F/1.4 DC EX (klick)* aika kohtuuhintaisena, mutta Canonin versiosta en sitten ehkä kehtaa edes puhua. Tai tässä on juuri se syy, miksen vastaavista asioista aina postauksissa mainitse. Yllättäen hyvä on usein aika kallista, ja niin se on myös tässäkin asiassa, ainakin harrastelijakuvaajia ajatellen. Jos et usko, käy katsomassa: Canon 35mm f/1.4.

IMG_7059 copy


Ps. Mulla on ihan huippuidea uusia lukijoita ajatellen ja viimeistään huomenna varmasti näette, mitä tarkoitan. Meinaan nimittäin huomioida uusia lukijoitani erityisesti, mikäli se on tämän idean kannalta mahdollista. Kannattaa siis liittyä. :)

Hauskaa illanjatkoa kaikille!

t. Enni

*Sisältää syvälinkin
Sisältöyhteistyö

Kommentit

 1. On todella mukavaa että jaksat laitaa linkit noihin objektiiveihin niin ei itse tarvitse lähteä etsimään. Toivottavasti teet sitä jatkossakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voisin kuvitella, että joitain se jopa ärsyttää, sillä osa niistä on samalla syvälinkkejä. Tosin linkittäisin ne kuitenkin (oli syvälinkki tai ei), joten sikäli kai se on ihan sama. :)

   Yritän parhaani mukaan!

   Poista
 2. Hävyttömät on kyllä niin paras sarja :) Ja annan sulle luvan siihen mitä blogissani pyysit ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös