Thor ukkosenjumala & Canon 50mm f/1.4 USM

Uusi testiobjektiivi saapui tänään Canonilta medialainaan, sillä teen Canonin kanssa blogiyhteistyötä. Kyseessä on tällä kertaa Canon EF 50mm f/1.4 USM. Omistan ennestään  Canon 50mm f/1.8 -objektiivin ja onhan tämä testilinssi nyt paljon jämäkämmän tuntuinen, parempi valovoimaltaan ja nopeampi tarkentamaan, eikä tämän hinta edes huitele älyttömyyksissä. En ole koskaan aikaisemmin testannut tätä, mutta parempi kai nyt kuin ei milloinkaan. Kotiuttaisin tämän mielellään itselleni ja luopuisin tuosta toisesta vaikka heti.

IMG_5804 copy

Thor sai toimia mun ensimmäisenä koekaniinina. Ulkona satoi ja ukkosti, ja ihan selvästi Thorin mystisellä katseella oli oma osuutensa asiaan... S napsi musta nämä päivän masukuvat, joissa maininnan arvoisina voisivat tietysti olla nuo farkut, sen koommin kun ei mun päällä vastaavia ole nähty. Ne ovat kuitenkin  eräs aleostos JC:ltä, samoin kuin yllä näkyvä harmaa teeppari. Pusero oli sitä samaa viiden euron satsia kuin edellisessäkin postauksessa nähty vähän juhlallisempi pusero.

Yksi syy tähän yllättävään asujen harmauteen on se, että Supergan tennarit ovat matkalla, eikä mulla näytä olevan mitään muuta kuin mustaa, jota yhdistää niihin. Tai kokeilemalla sitten näkee, sillä ovathan nuo Dinskon harmaat nilkkuritkin osoittautuneet yhdeksi uskollisimmista kenkäpareistani. Niillä on tanssittu niin Ellie Gouldingin keikkaa kuin talsittu lumisilla hangilla ja jäisillä teilläkin.

IMG_5741 copy

IMG_5785 copy
IMG_5749 copy

THUNDER!
IMG_5786 copy
IMG_5743 copysmall
IMG_5711 copy
IMG_5744 copy
IMG_5703 copy
IMG_5695small

IMG_5782 copy
IMG_5725 copy

Toivottavasti pian saadaan taas aurinkoa, niin pääsen testailemaan ja kuvailemaan kunnolla muutakin kuin kukkia ja Thoria!

t. Enni

Kommentit

 1. Empä nyt ensisilmäyksellä osaa sanoa ollaanko joskus törmätty :) Mut kiva blogi sulla, pitänee ruveta seuraamaan!

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniita koirakuvia! Ja kaunis koira :)

  -Mari

  VastaaPoista
 3. Toi on niin huippu putki, toi on se millä mäkin kuvaan atm kaikki järkkärikuvani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Harkitsen vakavasti vaihtavani tähän! Enkö mä joskus sulta niitä kuvia vielä ihaillutkin, joskus viime kesänä jotain mökkikuvia? :D

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös