Superga 2750 Cotu Classic


Siinä ne postin tuomat tennarikaunokit nyt ovat. Näillä on aivan ihanaa köpötellä menemän, kun ei tarvitse varoa vesilätäköitä. Koko oli ihan perfetto siihen nähden, ettei välikokoja ollut. Yhden koon pienempi olisi ihan varmasti ollut jo sitten liian pieni. Ja nyt kun vauhtiin päästiin, niin eivät nämä tennarihankinnat taida vielä tähän päättyä...

IMG_5967 copy

IMG_5972 copy

IMG_5968 copy

IMG_5977 copy

Ihmettelen kovasti, etten ole aiemmin törmännyt kyseiseen merkkiin, tai edes nähnyt näitä tennareita katukuvassa. Löysin merkin vasta reilu kuukausi sitten, kun etsin Consseille ja Vanseille jotain haastajaa. 

Mun mielestä nämä kengät ovat kuitenkin juuri oikea valinta ja joka sentin arvoiset. Ne kustansivat postikuluineen noin 40 euroa. Nämä Supergan tennarit myös tuntuvat todella laadukkailta ja tukevat jalkaa. Kaiken lisäksi ne näyttivät niin siroilta ylhäältä ja sivusta katsottuina, että me happy. Again.

t. Enni

Kommentit

 1. Mukavan edulliset tennarit ja tuo harmaa sopii kaiken kanssa hyvin! Harmaa on kuitenkin kivan pehmeä väri verrattuan esim mustaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! ;ustia kyllä aluksi katsoin ja sellaisia vielä vähän mietinkin, mutta onpahan nyt vaihtelua siihen ainaiseen mustaan! Tilasin nämä Spartoolta ja olivat tosi hyvässä alennuksessa vielä. :)

   Poista
 2. Ompas kivan näköiset tennarit :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös