Summer Heat & Asuntomessut

Eilinen ilta oli niin outo. Lähdimme S:n kanssa extemporereissulle Helsinkiin ajatuksena nähdä paria hänen espanjankaveriaan ja piipahtaa aikataulun mukaan Summer Heatissa. Sain taannoisten Aussie-etkojen (klick) yhteydessä itselleni VIP-passin tuonne, ja tuohon passiin pitäisi sisältyä ilmainen sisäänpääsy kaverin kanssa, tervetuliaisjuoma ja pääsy Magnum VIP-loungeen.Menimme sisään jo kymmenen jälkeen, joten paikka oli vasta aukeamassa. Hetken siinä palloilimme odottaen Magnum Loungen aukeamista. Kävimme myös kyselemässä tiskiltä tuota mahdollista tervetuliaisjuomaa, sillä kävikin ilmi, ettei Aussie-tila ollut tänään ollenkaan auki. Meitä vähän harmitti, ettei kukaan ollut oikein varma mistään, mutta saimme kuitenkin drinkkiliput juomia varten. Oli vähän hassua muutenkin pyöriä tuolla ympäriisä ilman mitään tietoa mistään eri ihmisten kysellessä korttiani kertoen, että tämä juttu on tarkoitettu vaan vipeille ja bloggaajille... No, aijaa.

Emme tietenkään tajunneet, että (huom. maksettuamme eteismaksun), emme pääsisi paikan päältä enää ulos leimojenkaan kanssa. Joten se oli siis niin, että kun kerran tuolta lähdimme ulos, takaisin ei enää ollut tulemista ilman uuden eteismaksun maksamista. Käyhän tuo järkeen tietysti. Yhdentoista aikoihin sattui sitten niin, että nuo espanjanvieraat sanoivat olevansa vähän matkan päässä, joten päätimme lähteä paikan päältä jo pois (ilman jäätelöitä nyyh, sillä se puoli ei ollut vieläkään auki).Jos joku tietää tarkemmin, mitä kaikkea VIP-pakettiin kuuluu, niin olisin halukas kuulemaan. Normaalisti VIP-lippua ostettaessa sillä saa ilmaisen sisäänpääsyn jonon ohi (8e) + sen mahdollisen tervetuliaisjuoman, jonka saimme kysyttäessä. Jos tuohon myytävään pakettiin kuuluu myös siis kahdeksan euron avec, niin sehän tekee tarjouksesta jo kannattavan. VIP-lipun hinta on 17 euroa ja niitä myydään tapahtumaan rajoitettu määrä. 

Olen silti pahoillani, että järjestämäni kisan yhteydessä mainitsin virheellisesti, että tapahtumaan pääsee ilmaiseksi, sillä ilmeisesti eteispalvelumaksu (3e/hlö) ei eilen saamani tiedon mukaan kuulu VIP-pakettiin. Tämä oli virheellistä tietoa, joten kannattaa siis varata mukaan vähän käteistä.

Se siitä, alla vielä muutamia kännykkään tallentuneita otoksia lomapäivältä, eli perjantaiselta visiitiltä Asuntomessuille ja Hyvinkään Willaan.Yllä on mun unelma-asunto, sauna, lamppu, seinät ja taulut. Noiden koirataulujen idea on aika simppeli, joten josko sitä itse kokeilisi Cocosta ja Thorista vähän vastaavia... ;) Otin taulun tekijän esitteen mukaani, mutta hävitin sen jo! Jos joku tietää kenestä oikein oli kyse, niin help!

t. Enni

Kommentit

  1. äää haluaisin kovasti kanssa asuntomessuille, oo katselut niitä kohteita ihaillen kaikista lehdistä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli siellä ihan hienoa, vaikka muutaman talon jälkeen näyttikin aika samalta. Oli harmaata seinää, tai valkoista seinää höystettynä mustalla/pinkillä/lilalla. Ja taas harmaata seinää :D

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös