Lumene Natural Code 3D Glitter -kynsilakat

Sain jonkin aikaa testattavakseni uusia Lumene Natural Code 3D Glitter -kynsilakkoja kaikkiaan kolmessa eri sävyssä Top Coat Silver, Pink Diamond & Magic Dust. Ko. tuotteet ovat varmaan juuri ilmestyneet kauppojen hyllyille myyntiin, tai ainakin niiden pitäisi ilmestyä sinne ihan lähiaikoina. 

Paketissa tuli myös aivan ihanan värisiä pastellisia lakkoja, ja mukaan oli vielä eksynyt musta ja valkoinen kynsilakka, jotka sopivatkin keväällä villinneeseen mustavalkotrendiin. En oikein tiedä osaanko loihtia niistä kynsilleni kummoisia lakkauksia, mutta niitähän voi käyttää ihan yksinäänkin.

IMG_4932 copy
IMG_4928 copy
IMG_5031 copy
IMG_4945 copy
IMG_4940 copy
IMG_4931 copy
IMG_5066 copy

Testituotteista erityisen kauniiksi väriksi osoittautui tuo eilen mainitsemani Fairytale-sävyinen* kynsilakka, joka sisältää vain aavistuksen kimalletta. Lakka näyttää kynnellä hyvin tasaiselta, mutta kiiltoa löytyy. Käytin yhdessä lakkauksessa tätä väriä pohjalakkana ja päälle päätin lisätä vielä uutta Magic Dust -sävyistä 3D-glitterlakkaa

Yksi syy siihen, että glitterlakka on ikisuosikkini, johtuu sen kestävyydestä. Se kestää ja kestää, helposti yli viikonkin muuttumattomana. Ilman pohjalakkojakin glitterlakka kestää aivan järkyttävän hyvin. Yleensä lakkaankin kynnet jollain hilepitoisella lakalla ennen ulkomaanmatkaa, sillä näin mun ei tarvitse välttämättä vaihtaa koko lakkausta loman aikana!

 Ja jos haluat enemmän glitteriä, niin ei kuin toista kerrosta päälle!

IMG_5073 copy

IMG_5032 copy

IMG_4943 copy
IMG_4942 copy

Kynsilakkoja myydään siis varmasti ihan lähimarketeissakin, mutta myös Sokoksen verkkokaupasta* näyttää saavan tuota yllä näkyvää pinkkiä Funky Flower -sävyä* & omaa suosikkiani Fairytale-sävyä* alennuksella! Glitterlakkoja ei vielä näkynyt olevan tuolla myynnissä.

Löytyykö suosikkia? :)

t. Enni

*Sisältää syvälinkin
Sisältöyhteistyö

Kommentit

 1. Siskolla oli juuri viikonloppuna tuo hilelakka ensitestauksessa :) Pinkki on myös kiva. Täytynee käydä katsomassa. Mun lempparilakka on muutenkin Natural Codelta, sävy nimi on muistaakseni Be Happy ja se on täydellinen arkivaaleanpunainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kiva! Pinkki oli niin kiva, että se meni omalle siskolleni, hän kun niin vaati sitä! ;) Tuo mainitsemasi sävy näyttää ihanalta!

   Poista
 2. Ihania lakkoja!! Mä olen huomannut saman, että glitterlakat kestää tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :) Kestäisipä normaalikin lakka! Toisaalta välillä se on niin tiukassa kiinni, ettei sitä meinaa edes saada kynsilakanpoistoaineella pois!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös