Lukijoideni blogeja vol. 2

Kuten lupasin, toteutin blogini uusimmista lukijoista postauksen kiitoksena, ja tämä olisi taas jatkoa sille. Iso kiitos kaikille muillekin, teette blogin kirjoittamisesta merkityksellisen. <3 Tässä taas kasa uutta luettavaa teille!


Jos bloggaja on Ellie Goulding -fani, saa pelkästään se mut yleensä selaamaan kaikki aiheeseen liittyvät postaukset läpi. Sitten näin vielä tuon samaisen topin, josta kirjoittelin vähän aikaa sitten... Eli tykkään!


Blogi, joka on nimetty Grease-musikaalin mielestäni parhaimman biisin mukaan, on ainakin kynsilakkafaneille oikea paikka! Täältä kannattaa hakea inspiraatiota mielikuvituksellisiin lakkauksiin.

Small Piece of Sweetie on nimensä mukaisesti ihanan positiivien blogi, enkä voi tarpeeksi hehkuttaa, miten hyvin nuo lasit sopivat hänelle! Minä ihailin postauksissa eniten kaikkia kenkiä...

Varsin uusi blogi, joka vaikuttaa lupaavalta. :) Kävin ihailemassa bloggaajan piirrustuksia ja uskon, että myös monet muut lukijat katselisivat niitä oikein mielellään!
Maailma nauraa lapsilleen


Maailman nauraa lapsilleen -on positiivinen lifestyleblogi, joka on täynnä mielenkiintoisia ja selvästi ajan kanssa kirjoitettuja postauksia liittyen urheiluun, opiskeluun tai matkusteluun. Koska bloggaaja panostaa teksteihin, kannattaa niitä käydä lukemassa! t. Enni

Kommentit

 1. En tosiaan ois uskonu, että Piece of sweetie ois tässä postauksessa ja hui, näinkin oman pärstäni siinä! KIITOS, ENNI!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih tietysti, blogisi on todella kiva! Ole hyvä vain ja toivottavasti tällä avulla blogisi tavoittaa uusia lukijoita! :)

   Poista
 2. Ooi, kivoja blogeja löytyi tästäkin postauksesta! Sullakin on muuten aika upee blogi :)

  Mun blogissa olis arvonta käynnissä, jos kiinnostaa niin voi käydä osallistumassa.

  ♥: minttusblog.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Oi kiva, kiitos vinkistä, käyn kurkkaamassa:)

   Poista
 3. Oiii kiitos paljon Enni! :) Olin ihan yllättynyt tästä, kiva että tykkäät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain! Ellie-fanit on aina kivoja! :)

   Poista
 4. Tosi kiva idea tälläinen postaus! :)

  VastaaPoista
 5. Oho, kiitos :) Ja kyllä, blogini on nimetty juurikin Greasen parhaan biisin mukaan!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös