Lukijoideni blogeja vol. 1

Kuten eilen lupasin, tässä siis erityishuomioni viimeisimmille uusille lukijoille, kiitos teille kaikille muillekin! Nämä kaikki uudet lukija-bloggaajat saavat pienen esittelyn. Käyn aina lukemassa lukijoideni blogeja ja montaa niistä luenkin jo ihan vakituisesti.

Saanen esitellä alla olevat blogit alkaen ensimmäisestä:


Katjamarian blogi sisältää tietoa mm. kynsilakoista, valokuvauksesta, kauneudesta ja muista elämän iloista. Suosittelen katsomaan, jos kauniit lakkaukset, valokuvat ja asukuvat kiinnostavat! Ja tuo alemman kuvan vastavalokuva... <3 Anni S:n blogi kertoo mm. matkailusta, sisustuksesta ja politiikasta monien muiden asioiden ohella. Nainen on samasta kaupungista kuin minä, ja meitä yhdistää (kaupungin lisäksi) rakkaus mm. teehen kuin matkustamiseenkin. Inspiroidu mielettömän hienoista kollaaseista!


Hassutellen-blogi kertoo mm. ruoanlaitosta ja sisältää upeaakin upeampia ruokakuvia, mutta postauksia löytyy myös päivän asuista ja ihanasta hauvasta. Varoitus, kauniit ja kielenvievät ruokakuvat voivat olla osittain petollisia! ;)Toivottavasti moni löytää uutta luettavaa tämän avulla. Jatkan edelleen uusien blogger-lukijoiden huomiointia vastaavassa muodossa, aina kun se vaan on mahdollista!

t. Enni

Kommentit

 1. Aiiiiivan ihania blogeja olet nostanut esille! Hieno idea tämä tämmönen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva että tykkäät! Hienoja ovat! :)

   Poista
 2. Ihana tällanen kun kerrot sun lukijoiden blogeista!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö? Anna hyvän kiertää - periaate! Hih :)

   Poista
 3. Kiitos huomiosta ja kauniista kuvailusta! Tämä on kyllä mainio konsepti ja huomionosoitus sinulta :) Eri kategorioiden blogeja putkahtelee jatkuvalla syötöllä ja on mahdotonta pysyä mukana kaikesta skaalasta. Tällainen esittely on aivan loistava tapa päätyä uusiin blogeihin, myös muihin kuin niihin tuhansien lukijoiden kaikkien jo valmiiksi tuntemiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi ja ole hyvä vain! Olen samaa mieltä, nykyisin on hyvin vaikeaa enää löytää uusia blogeja, koska niitä on niin paljon, eikä pienemmillä ole yhtä suuria mahdollisuuksia tulla esiin. Ainakin tällä tavalla pienemmät voisivat siis auttaa toisiaan!

   Poista
 4. Aivan ihana :) Ja iso kiiiitos <3

  VastaaPoista
 5. hei tosi kiva idea! (: en tiedä muistatko, mutta kun sanoin ostavani niitä hiusväri juttuja hennesiltä, mut kun oisin ostanu niin niitä ei enää ollut. :'( nyyh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ai mitä, voi ei! Kysyitkö onko niitä tulossa lisää? Voi harmi:(

   Poista
  2. kysyin, ja sanoi että ei ole tulossa :(

   Poista
 6. Ihastuin ihan täysillä Katjamarian blogiin! Kiitos sinulle vinkistä, tää on hauska idea! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös