Kuvauskeikoilla

Olin ihan unohtanut jakaa kanssanne vielä näitä HAMK-kokemuksia. Näinkin erilaisia ympäristöjä löytyy ihan vain eri kouluista maksimissaan noin sadan kilometrin säteellä. Olin jostain syystä lähettänyt sähköpostiini vain kuvia, joissa itse esiinnyn, joten näillä mennään nyt.

Kuvista kiitos työparilleni H:lle!

IMG_4361 copy

Hämeenlinnan Visamäestä löytyi kaikkea jännää. Tutkin innoissani opiskelijoiden valmistamia vaatteita, joita oli esillä ympäri koulua mallinukkien päällä. Oli mielenkiintoista nähdä vaatekappaleen alkuperäinen luonnos, lopullinen tulos ja kaikki nuo ihmeelliset huoneet. Olenkohan väärällä alalla?

Visamäen toimipiste on itsessään ollut kaikista näyttävin, ja ehkä se edustaakin HAMKin lippulaivaa. Kaikki on niin modernia ja värikästä! Tosin maisemien puolesta voiton vie ehdottomasti Evo, jota ympäröi kolme järveä. Evosta löytyy lisää kuvia täältä.

Alemmassa kuvassa oltiin Hämeenlinnan Sairion toimipisteessä kuvaamassa meijeriä.

P1030211 copy

Alempi kuva on otettu Lepaalta, mutta se ei todellakaan edusta paikan kauneutta. Yksi tuulimyllykuva mulla taisikin jo vilahtaa täällä aiemmin, joten suosittelen siis vilkaisemaan tämän postauksen.

P1030207 copy

IMG_4359 copy


Tauon paikka: Valkeakosken Fatboyt ja Conssijengi ottaa rennosti.

P1030247 copy

P1030245 copy


Ja takaisin hommiin.

P1030213 copy

Nyt olen siirtynyt takaisin toimistohommiin ja työpäivät kuluvat pitkälti Photoshopin parissa. Vielä olisi yksi toimipaikka kuvaamatta, nimittäin Mustiala. Mitähän ihmettä siellä oikein on? Ilmeisesti ainakin olutpanimo ja hevosia!

t. Enni

Kommentit

  1. Tulet ihastumaan Mustialaan! Siellä on superkaunista kesäisin ja ne upeat vanhat rakennukset. Olin yhden kesän siellä oluttuvassa ja majoituspuuhissa töissä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, no kuulostaapa ihanalta! Saako sieltä ostettua tuota olutta, tai mitä muita matkamuistoja sieltä voisi hankkia? :)

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös