Kivipestyt farkut ja Supergat

Tänään olisi luvassa tennaritestausta in action. Mitä pidätte näistä jalassa näkyvistä superhyv.. eikun Supergan kengistä? Omasta mielestäni nämä ovat kyllä täysi kymppi ulkonäkönsä perusteella, puhumattakaan kävelymukavuudesta. Harmaa väri on myös kivaa vaihtelua tuohon ainaiseen mustaan linjaan (poikkeuksena sääntöön omistan silti punaiset Conssit). 

En voi edes uskoa, että löysin verkkokaupasta itselleni näin sopivat kengät. Yleensä aina tilaamissani kengissä on jotain vikaa, ne tekevät rakon varpaisiin, tai vähintään painavat kantapäästä. Ehkä mun jalat ovat vähän oudot, mutta nämä sopivat mulle ihan just eikä melkein.

IMG_6029_copy
IMG_6013 copy
IMG_6028 copy

Farkut: JC

Paita: Shana

Laukku: Bershka

Tennarit: Superga

Koru: Pull&Bear
Kengät myös näyttävät yllättävän siroilta jaloissa, siinä missä Converseilla on joskus tapana huijata jalat näyttämään ihan suhteettoman isoilta kenkien oikeaan numerokokoon verrattuna. Näiden kanssa vastaavaa ongelmaa ei onneksi näytä olevan.

IMG_6011 copy
IMG_6009 copy IMG_6017 copy

Nämä kuvien kivipestyt farkut huvittavat mua vieläkin, sillä en ole pitänyt tämänkaltaisia kasari/ysärivaatetta ylläni ikinä, en edes 90-luvun alussa! En myöskään pääse yli enkä ympäri siitä, että nämä tuovat mieleeni ainoastaan yhden asian: "Stonewashed jeans and a matching jacket". Näin sanoi Sinkkuelämän Anthony Charlottelle vastatessaan kysymykseen, keksiikö hän mitään pahempaa asiaa kuin olla sokea. Kaikki on siis hyvin aina siihen asti, kunnes hommaan mätsäävän takin.

t. Enni

Kommentit

Lue myös