Keep it or leave it?

Taas on se aika vuodesta, kun täytyy alkaa hinnoitella kirpparitavaroita. Olen nääs jo varannut pöydän Järvenpään Eurosetiltä 2.8 alkaen, että vink vink vaan. Enää siis reilu kaksi viikkoa käydä läpi kaikki tavarat ja hinnoitella ne. Ilolla muistelen tätä sähläämistä, josta kirjoittelin joskus aika paljon.Tässä vähän esimakua tulevasta, tältä erää paitojen muodossa. Osa on S:n kätköistä ja voi olla, että jätän niistä jokusen itselleni (esim. ylimmän ja alimman kuvan paidat...).

IMG_7131 copy

IMG_7113 copy

IMG_7100 copy
IMG_7271 copy
IMG_7257 copy

IMG_7207 copy
IMG_7178 copy

IMG_7118 copy
IMG_7288 copy

IMG_7195 copy
IMG_7285 copy
IMG_7314 copy
IMG_7241 copy

Tiesittekö muuten jo, että olen tehnyt koko heinäkuun ajan neliviikkosta työpäivää? Mulle kuului neljä pakollista lomapäivää, joten kokeilin sitten ajoittaa ne joka perjantaille. Voin sanoa, että työviikot tuntuvat lyhyiltä ja viikonloput paljon pidemmiltä. Tätä kun voisi jatkaa joskus tulevaisuudessakin kausiluontoisesti, niin olisin valmis tinkimään esim. pari viikkoa kesälomastani! Sehän tarkoittaisi jo kahta kuukautta neljän päivän työviikkoa.

Huominen lomapäivä kuluukin siis Hyvinkään asuntomessuilla. Oletteko jo käyneet?

t. Enni

Kommentit

  1. Hei! Löysin sun blogin, vaikuttaa tosi kivalta! :) Oon itse myös kiinnostunut valokuvauksesta vaikkei ole vielä kunnon kameraa. Ja tosiaan itse opiskelen teollista muotoilua, on tullut graafinen suunnittelu tutuksi. Merkkaan itseni lukijaksi :) tässä mun blogi;
    http://forever-day.blogspot.fi/

    -Marjo

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös