H&M DIVIDED HIUSPUUTERI


Tein viikon löydön. Nyt mun ei enää tarvitse tuskailla vaaleanpunaisen sävyttävän hoitoaineen kanssa, kun omistan värjäävän hiuspuuterin! Monet teistä varmasti tietävät Kevin Murphyn Color Bug -hiuspuuterin, niin tämä on ihan vastaavaa, mutta reilusti edullisempaa. Ja miltä merkiltä? H&M DIVIDED, alle seitsemällä eurolla.

Ja niin oli Enni taas naantalin aurinko seuraavan päivän liloine hiustupsuineen. Tai ainakin siihen asti, kunnes ilta muuttui kylmäksi kesäyöksi, eikä mustavalkoinen pilottitakki enää riittänyt pitämään mua lämpimänä.

IMG_5668 copy
IMG_5667 copy

IMG_5684 copy
IMG_5679 copy

IMG_5674 copy
Saa hiusväri oli päässä (ei tyynyllä) vielä aamullakin. Illalla pesin puuterin pois saunan yhteydessä, enkä havainnut jälkeenpäin yhtään väriä päässä. En myöskään huomannut, että väriä olisi varissut illan aikana vaatteilleni. Päätin kuitenkin aloittaa varovasti ja testata puuteria kuvissa näkyvän, viiden euron, JC Size 8 Needle -alepaidan kanssa. Mikä ihana löytö sekin!

t. Enni

MUTTA HEI! Olette lukijat olleet kovin hiljaisia viime aikoina! Selvästi nyt on kesä, koska kukaan ei ole tietokoneen äärellä. :) Hyvä, että edes allekirjoittanut ehtii... Mitä teille kuuluu, joko olette lomalla?

Kommentit

 1. hei loistava vinkki :) olen miettinytkin että mitenhän tuota testaisi edullisesti. täytyy katsoa, saako tummaan tukkaan aikaiseksi edes häivähdystä... ja hiljaista on, huomaa ihan kaikissa blogeissa (omassankin). mutta ehkä se on hyvä että ihmiset on välillä ulkonakin ja nauttii hyvistä keleistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmasti tuo sininen voisi näkyä tummassakin ja ehkä pinkki myös. Kannattaa laittaa alle jotain jätettävää hoitoainetta tms. :)

   Joo, on itselläkin blogien lukeminen vähän jäänyt nyt kesätöiden takia. Jotenkin kouluaikana sitä ehtii paljon enemmän! Blogikesäloma, joo ei se paha juttu voi olla nyt kesällä. :D

   Poista
 2. Tää on kyllä niin edullinen, että melkein voisi vaikka ostaa testiin. Mulla on pinkki Color Bug ennestään, mutta oon ollu siihen tosi pettyny. Se ei vaan jotenkin suostu tarttumaan mun hiuksiin vaikka tekisin mitä - ja sekin vähä mikä tarttuu ei näy kunnolla ( tummat hiukset ) ja varisee pois todella nopeasti. :(

  Tänne kuuluu kuuden päivän työviikkoa elokuuhun asti. Ei meinaa ehtiä lukemaan tai kommentoimaan mihinkään, saati sitten pitämään omastakaan blogista huolta. :D Elokuussa häämöttäisi parin viikon kesäloma, viikon mittaisen miniloman ehdinkin tuossa kesäkuussa jo pitää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! Mulla on aika kuiva tukka, niin tarttuu kyllä. Välillä jämähti niin hyvin, että oli jopa vaikeaa häivyttää ja meinasi jäädä ikäviä rajoja :D Laitatko alle mitään tuotetta, esim jätettävää hoitainetta? Silloin se saattaa saada enemmän tarttumapintaa? Ja joo kannattaahan se kokeilla, toivottavasti se pysyisi. Ja aina sen voi sitten myydä eteenpäin, jos ei itsellä toimi.

   Kuusi päivää huh, olet ahkera! Nojoo luulin jo, että olen ainut, jolla on hieman ongelmia blogin kanssa. :D Ja ihanaa, mulla sama nimittäin sama homma, eli elokuuta odotellessa... Toivon niin paljon hyvää säätä ;D

   Poista
  2. En oo kyl kokeillu ton jätettävän hoitoaineen kanssa. Pitääki kokeilla, että sais ton tuolta käyttöönkin ettei mee ihan hukkaan koko hankinta! :)

   En nyt tiie tosta ahkerasta, mut väsyny ainakin haha. :D Ja todellakin hyviä kelejä odotellessa sinne elokuulle. Jos sataa vaan vettä ni sit en kyl ala mitää. :D

   Poista
  3. No sama täällä. Ei vaan voi sataa piste. :D

   Joo, jossain ohjeessa oli vaan maininta, että kannattaa kokeilla tuotteen alle, niin juuri saattaisi tarttua paremmin. Varmaan oikeastaan mikä vaan käy, jätettävä hoitoaine, lämpösuojahoitsikka... yms!

   Poista
 3. Hei tätä mun on pakko saada! Mulla oli sellanen vaihe et oisin halunnu liilat latvat, mutta en saanut, joten tää ois täydellinen vaihtoehto! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun hiuksia katsoessa uskon, että tarttuu ihan yhtä hyvin kuin mullakin. :) Kannattaa kokeilla laittaa pohjalle jotain jätettävää hoitoainetta, jonka sitten harjaa auki. Se ehkä pitää puuteria myös paremmin paikoillaan. Levityksen jälkeen harjasin hiuksia vielä kunnolla, että ylimääräinen väri varisisi pois!

   Poista
 4. Vautsi, aika makeita noi värit! :) uskaltaiskohan itsekin kokeilla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Kannattaa kokeilla, lähtee hyvin pesussa pois :)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös