Fisu

Tämä kalansilmäobjektiivi todella imartelee mua... Videokuvasin tänään HAMKissa eräät kesäprojektit ja käytin objektiivina mun omaa Samyang MF 8mm f/3.5 fisua. Tulipahan sillekin pitkästä aikaa käyttöä ja ainakin siinä se näytti hyvältä! Toinen kamera kuvasi ihan normaalia lähikuvaa ja tällä toisella sain sitten lopulliseen versioon ikuistettua (ainakin mun mielestä) hauskaa making of -tunnelmaa.

Nyt on kuitenkin niin, että huomenna alkaa LOMA. Kirppis on varattu perjantaiksi, joten mun ensimmäinen lomapäivä kuluu varmaan mukavasti tuotteita hinnoitellessa. Nyt siis enää sali, sauna ja yhdet unet, niin viimeinen työpäivä saa alkaa!

IMG_5840
IMG_5833

IMG_5837

t. Enni

Kommentit

 1. Mun tekis ihan hirveesti mieli tollasta kalansilmä-objektiivia! Oon jonkun verran kattellukki niitä Rajalan sivuilla, ja etenki noi Samyangin vaikuttaa mun budjettiin sopivilta. Toisaalta toi mun ainut objektiivi on Sigman, ja se on ainakin toiminu ku unelma, et ehkä sittenkin odotan veronpalautuksia ja ostan varman päälle... Jos maltan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tuolle kalansilmälle ollut yllättävän vähän käyttöä, että itse asiassa jossain vaiheessa harkitsin sen myyntiä, vaikka vasta vuosi sitten sen ostin! Mutta joo Rajalalla näytti olevan siitä nyt ihan jees tarjous!

   Ja olishan sille käyttöä, jos vaan jaksais ottaa sen aina mukaan. :) Se vaan vähän harmittaa, että sen valovoima tuntuu välillä huonolta ja tarkennus tietty manuaalilla on aina vähän säätämistä, vaikka aukon laittaisikin siten, että syväterävyys on tosi iso!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös