Eräs lauantai & heippa Fiona

Viime lauantai kului lemmikin tavaroita pakatessa ja myöhemmin aleostoksilla Willassa. En tietenkään tehnyt mitään alelöytöjä, mutta kuitenkin... S etsi itselleen mustia farkkuja ja päädyin itsekin sovituskoppiin BikBokin (normaalihintaisten) Never Denim -farkkujen kera. Ne osoittautuivatkin aikamoisiksi joustohousuiksi, eli en siis ihmettele, että ne ovat niin kehuttuja. Ne vaan venyivät ja paukkuivat ja lopputulema olikin se, että mahduin normaalikokoa pienempiin farkkuihin ihan helposti. Yllättävää siis, että ne päätyivät kassalle... 

Tuo olisikin muuten hyvä myyntikikka, kaikki koot pienemmäksi, niin ostaja on taattu. Eikäääh, mulle mahtuu jalkaan yhden tuumakoon pienemmät farkut, pakko ostaa!!

IMG_6986 copy

IMG_6967 copy

Ei kun hetkinen, löysin sittenkin yhden alejutun! Nimittäin tuon kuvissa näkyvän kullanvärisen sormuksen, joka koristaa oikean käden keskisormea. Olen jo jonkin aikaa etsinyt vähän tuon tyylistä korua ja Gina Tricotista sen sitten löysin eurolla. Itse asiassa suunnittelin jo tässä yhtenä päivänä hommaavani tuon tyylisen tatuoinnin sormeen, mutta sellaisena vähän sirompana versiona.

IMG_6988 copy

IMG_6975 copy

Paita: Blanco

Farkut: Bikbok

Ballerinat: Primark

Laukku: MICHAEL Michael Kors

Niittisormus: Gina Tricot 

IMG_6964

IMG_6961 copy

IMG_6958 copy

Lauantai oli muutenkin hieman haikea päivä, sillä jouduin luopumaan rakkaasta chinchillastani allergian takia. En enää kestänyt pölisevää heinää, alusmuhia, tai tietysti itse Fionaa. Jollain tavalla voidaan siis käsittää miten nämä yllä näkyvät ostelukuvat liittyvät toisiinsa. Eroshoppailua... Chinchillaa harkitseville huom! Ei kannata hankkia, jos on allergikko. Kestän kahta koiraakin chinchilloja paremmin.

Olen kuitenkin iloinen, että uusi koti löytyi, eikä asia tunnu siksi niin pahalta. Toivottavasti Fiona ja Onni kuitenkin elävät hyvän elämän uudessa kodissaan, eivätkä joudu kiertolaisiksi. 

t. Enni

Kommentit

Lue myös