Aussie-etkot ja KISA

Taannoiset Aussie-etkot saivat nyt siis arvoisensa päätöksen, sillä kuten edellisessä postauksessa mainitsin, odottamani kilpailu on nyt vihdoin käynnissä! Etkoilla minä ja muut bloggaajat spray-maalasimme pöytiä, joiden tarkoituksena on tulla koristamaan Summer Heat -tapahtumaa Helsingin Vanhalle ylioppilastalolle.

Pöytiä voi äänestää Instagramissa hashtagilla #aussiestreetartkisa. Äänestäneiden kesken arvotaan taas paljon Aussie-tuotteita, joten kannattaa käydä osallistumassa kisaan!

Mun pöytä löytyy mm. täältä (klick). Muistakaa käydä ihailemassa kaikkien tekeleitä!

t. Enni

Kommentit

  1. Aivan ihania kuvia. Ja jos kävelit tänään juuri äskön junasta (16:40) ulos niin sit satuin näkemään sut. Kävelit kyllä niin kovaa vauhtia että..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Siis joo, tulin junasta ja taisin vilkaista vasemmalle, ja olin näkevinäni jonkun sun näköisen ihmisen! Mutta koska mulla ei ollut laseja päässä, niin en uskonut sen olevan sinä ja sitten pahimmassa tapauksessa olisin tuijottanut tuntematonta ihmistä! :D Olen monesti nolannut itseni tuollaisessa tilanteessa hahaa. Mutta joo, olin juuri kiiruhtamassa Zapataan ystäväni kanssa!

      Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös