Voita Aussie Street Art Design Edition -hiustuotteita

Aussie & Summer Heat -kisan palkinnot näkyvät ylemmässä kuvassa,joten jos siis et ole vielä käynyt osallistumassa tähän kisaan, niin tee se nyt! Palkintona on 3 kpl Aussie Street Art Design Edition -uutuushiustuotteita ja VIP-passi Summer Heat -klubille Vanhalle!


Pari sanaa hoitoaineista: Ihan sairaan hyviä. En tiedä mikä vaikuttava aine niissä on (joku silikoni varmaan?), mutta ihan selvästi mun hiukset ovat olleet pehmeämmät, eivätkä kuitenkaan lässähtäneet. Se pieni miinus tässä on, että laittaessa tuotetta päähän, sitä ei juuri tunne. Tai siitä tulee sellainen olo, ettei sitä ole päässä tarpeeksi paljoa. Älkää kuitenkaan hämääntykö, tai muuten käytätte purkin loppuun turhan nopeasti. Tuotetta kyllä ON hiuksissa, jo pieni määrä riittää.


Nämä kaikki tuotteet on saatu Aussielta blogiyhteistyön kautta. En tiedä olisinko koskaan itse uskaltanut testata näitä, vaikka pelkää hyvää niistä olen aina kuullut. Pieni sananen täytyy muuten kertoa myös tuosta tuoksusta, sillä se on aika huumaava. Varsinkin tuo lakan tuoksu on ihana. Tulin yksi päivä kotiin ja mietin, että mikä ihme hajuvesi täällä tuoksuu, ja S vastasi sen olevan tuo hiuslakka. :)t. Enni

Kommentit

Lue myös