Villa Furuvik

Tässäpä tätä samaa Blancon alemekkoa höystettynä tällä kertaa vähän erilaisin asustein. Olimme viettämässä juhannuspäivää Furuvikin huvilalla. Pari tuntia myöhemmin Parikat tosin vaihtuivat ihan vaan ballerinoihin, sillä huvilan piha-alue olikin hieman odotettua kumpuisempaa.

Olin ihan innoissani kyllä siitä, että nuo kengät ovat jostain syystä muuttuneet ihan täydellisiksi jaloissa. Viimeksi muistan niiden painaneen ihan vähän sivusta, mutta nyt ne istuivat kuin unelmat. Pidän niissä myös siitä, että tuota korkoa ei tunne! Ja tietysti ne ovat ihan hurjan kauniit.

IMG_5219 copy

mekko: Blanco

laukku: Chanel

kengät: Minna Parikka

korvakorut: Bershka
IMG_5363 copy


IMG_5214 copy

Tällä asulla olin siis juhlimassa häiden jälkeistä päivää. Kutsun yhteydessä manittiin asun olevan vapaa, joten sellainen tilanne tulee tietysti käyttää heti hyväkseen. Moni varmaan ymmärtäisi tuon sanoin: "mitä lökömpi, sen parempi", mutta minä en. Kun tulee tilaisuus pukea jotain nättiä päälle, se tulee käytää. :D


IMG_5293 copy


IMG_5283 copy

IMG_5287 copy

IMG_5604 copy
IMG_5513 copy

IMG_5620 copy

Joku lukija kyseli multa joskus lähikuvaa tatuoinnista, mutta tuon parempaan en nyt pysty. Mun kädet on aika karmeassa kunnossa juuri nyt minkä lie allergisen oireen seurauksena, joten lähikuvaus ei oikein onnistu.


IMG_5255 copy


IMG_5258 copy

IMG_5505 copy

IMG_5277 copy

IMG_5289 copy

IMG_5501 copy

IMG_5434 copy

IMG_5221 copy

IMG_5490 copy

Tästä päivästä vielä ihan vähän. Ihan hullu päivä takana! Olimme Lepaalla kuvaamassa niitä samoja HAMKin mainoskuvia yhdeksästä eteenpäin. Klo 11 aikoihin alkoi paahtaa jo ihan kunnolla, ja olikohan meillä ensimmäinen tauko vasta yhden aikoihin? No tulipa taas nähtyä paljon uutta, kuten Lepaan kampus, läheisen viinitilan panimo, savusauna ja HIRVI!

t. Enni

PS. MUISTAKAA OSALLISTUA!

Kommentit

Lue myös