Urheiluvaatteiden hankkimisen vaikeus

* Sisältää syvälinkin

Tässä viikon takaisia kuvia Helsingistä, kun kävin hoitamassa muutamia asioita siellä. Ihan ensimmäisenä mun tehtävänä oli tuhlata muutama saatu lahjakortti! Toiveena oli löytää jotain urheiluun liittyvää, sillä olen todella saamaton uusien treenivaateiden hankkimisessa. Jos joissain säästän, niin niissä. Viime kesänä ostin treenikengät ja tämä postauksen lopussa näkyvä toppi olikin sitten seuraava ostos kenkien jälkeen...

IMG_4243 copy

IMG_4285 copy

IMG_4256 copy

Olin myös päättänyt, että vaikka vasta muutama kuukausi sitten pyysin joulupukkia tuomaan mulle Lancome - La Vie Est Belle -hajuveden, halusin hankkia myös Paco Rabanne - Lady Million -tuoksun. Sain siitä tuoksunäytteen maaliskuussa ja siitä asti olen vaalinut tuota pientä putkiloa huolellisesti. Käytin tuoksua vain harvoin, ettei se loppuisi ollenkaan. Niinpä poikkesin Stockmannille lompakossani joululahjaksi saatu lahjakortti, ja huomasin, että minun hajuveteni oli kanta-asiakastarjouksessa! Valitettavasti oma kanta-asiakaskorttini oli ehtinyt vanhentua vain muutamaa viikkoa aiemmin, mutta onneksi myyjätär oli niin mukava ja hoiti asian näppärästi. Niinpä sain hajuveteni ja vielä pari uutta tuoksunäytettä kaupan päälle.

Lady Million -hajuveden* ja La Vie Est Belle -hajuveden* voi hankkia myös Sokoksen* verkkokaupasta. Molemmat ovat mielestäni todella ihania tuoksuja.

IMG_4254 copy

IMG_4248 copy

IMG_4276 copy

IMG_4262 copy

IMG_4286 copy

IMG_4275 copy

IMG_4269 copy

IMG_4272 copy

Hiuksista kirjoittelin jo aiemmin, joten niistä lisää täällä

Vaan eikö menekin nyt tämä löytämäni neonvärinen toppi ihan urheilutopista? Onni potkaisi, sillä Citycenterin tupareiden lahjapussukan mukana tullut lahjakortti riitti juuri kustantamaan tämän topin. Näin taitaa olla sitten vuoden treenivaateostokset taas tehty.

IMG_4392 copy

IMG_4393 copy

Mutta nyt, viikonloppu! Vaikka olenkin ihan innoissani perjantaista ja tulevasta viikonlopusta (tulee taas reissu pääkaupunkiin), täytyy sanoa, että mulla on aivan mahtava työpaikka. Pitkästä aikaa tuntuu ihanalta tehdä töitä, sillä tehtäviin sisältyy valokuvausta ja kuvanmuokkausta. Ensi viikolla lähdetään myös tien päälle. Jännää!

Ihanaa viikonloppua teille kaikille ja muistakaa osallistua huimaan Summer Heat -kesäkisaan! Palkintona on VIP-passi kesän ajaksi parhaimpiin bileisiin ja palkinnon kruunaa Aussien uutuushiustuotteet. Tämän ohella tulossa on myös toinen kilpailu, joten pysykäähän kuulolla!

t. Enni

Kommentit

Lue myös