Tästä ei työpäivä parane

Mulla on unelmakesäduuni/harjoittelu. Katsokaa nyt mitä mä teen yhdessä parhaan parin kanssa ikinä: Kuvaan maisemia tällaisessa paahteessa! Tosin pelkkä valokuvauskin riittäisi jo unelmaduunista, mutta sitten lisätään siihen vielä nämä maisemat... Ok, Evolla oli ehkä vähän sääskiä ja paarmoja, mutta silti. Kyllä laittaa miettimään, että millaista olisi opiskella tuolla, kun ikkunasta näkyisi yksi kolmesta ympäröivästä järvestä ja uimaan pääsisi milloin vain. 

Asusta huomaatte, että mulla ei ollut harmainta aavistustakaan siitä, millainen paikka oli kyseessä. Olin valmistautunut lähinnä kompuroimaan mättäillä joillain pienillä metsäpoluilla, sillä ensimmäisen opiskeluvuoteni  suuri opiskelijatapahtuma järjestettiin täällä Evolla, tosin keskellä metsää. Pitkähihainen oli sääskien kannalta silti ihan hyvä vaihtoehto (ja varmasti olisi muuten ollut se hyttysmyrkkykin)...
Ja sitten ne näyttivät meille vielä tämän muumilaaksomaisen uimahuoneen. Kävimme eilen kuvaamassa Forssassa, ja siellä satoi lähes koko vierailumme ajan. Verrattuna eiliseen, tämä päivä oli ihan täysi kymppi. Evon maisemat ovat upeita. 
Forssa eilen,

Evo tänään:

IMG_0943 copy

P1030194 copy

Älkää ihmetelkö tätä epäammattimaista kuvausotetta, olin vain liian laiska ottamaan kameran irti jalustastaan.

t. Enni

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös