Superga 2750 Cotu Classic

* Yhteistyössä Cuponation

Nyt sai odotus riittää. Kun viime kuun puolella puhuin tennarihimostani ja siitä, miten en aikonut hankkia kuitenkaan Vanseja, olen lähes joka päivä katsellut verkkokauppojen valikoimia Superga 2750 Cotu Classic -mallia silmälläpitäen. Kriteerit olivat mustat, paksupohjaiset ja kokoa 39. Kävi kuitenkin niin, että kriteerini näyttivät olevan mahdoton yhdistelmä, sillä lähes jokaisesta kaupasta juuri mun koko oli myyty loppuun, tai sitten hinta huiteli lähemmäs sataa euroa toimituskuluineen.

image: lifestylefancy
image: lifestylefancy


Näin kuukauden jälkeen aloin kuitenkin olla kärsimätön. Kuulin Cuponation*-sivustosta, jonka kautta päädyin Spartoon** sivuille tutkimaan alennuksia. Tiedän, juuri nyt oli ehkä hieman huono aika ostaa mitään (ainakaan ennen nyt alkaneita juhannusaleja), mutten halunnut, että nämäkin myydään loppuun! Hankkimani pari ei siis ollut musta, vaan harmaa, valkoisella pohjalla. Nämä irtosivat toimituskuluineen niin edullisesti, että ne saavat toistaiseksi korvata tarpeeni. Jos tuo malli on yhtä hyvä jaloilleni kuin sovitusvaiheessa, aion hankkia saman mallin myös kokomustina.


Koska tuote oli jo ennestään niin alennettu, en saanut enää yhdistettyä siihen muita alennuksia. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että tällaisilla alennuskoodi-sivustoilla on nähtävissä kaikki voimassaolevat koodit ja tarjoukset, joita kannattaa hyödyntää tilausvaiheessa aina mahdollisuuksien mukaan.

Sellaiset tennarit ovat siis tulossa mulle, ja toivottavasti postipoika pitääkin kiirettä. Upea Alexa Chung muuten tähditti Supergan vuoden 2012 kesäkampanjaa. Samalla merkki juhli 100-vuotissyntymäpäiviään!

t. Enni

* Yhteistyössä Cuponationin kanssa
** Sisältää syvälinkin

Kommentit

Lue myös