Voita kesäksi VIP-passi Summer Heat -bileisiin!

Hyvät lukijat, olisi sellaisia uutisia, että jollain onnekkaalla olisi nyt mahdollisuus voittaa itselleen VIP-kortti kesän ajaksi Summer Heat -klubille! Kortilla sinä ja ystäväsi pääsette koko kesän ilmaiseksi Summer Heat -bileisiin Helsingin Wanhalle Ylioppilastalolle. Tämän hienon palkinnon ohella voittajalle lähetetään myös Aussie Street Art Design Edition -uutuushiustuotteita! 


Arvontaan voit osallistua 26.6.2013 mennessä kertomalla miksi juuri sinun tulisi voittaa!

Arvonta on tarkoitettu blogini lukijoille ja täysi-ikäisille! 

Onnea arvontaan!

t. Enni

Kommentit

 1. Pääsykoerumban jälkeen olis superia päästä hiemän irroittelemaan :)

  suvi@bastu.net

  VastaaPoista
 2. Tarvitsisin ton bilepaketin ihan siitä syystä, että viimeiset 9 kuukautta oon omistanu elämäni gradun tekemiselle ja mun sosiaalinen elämä on siis ollu täysin nollassa. Olis korkea aika ottaa vahinko takaisin nyt kun gradu on vihdoin pulkassa :)
  Niin ja tukkakin on ihan sotkussa... ;)

  Levottomin perjantaiterkuin,
  Mimmu
  flower3000(a)suomi24.fi

  VastaaPoista
 3. Olishan se törkeen siistiä päästä noihin huippupartyihin edes kerran kesässä!

  norah1991@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Olis huippua päästä Summer Heattiin bilettämään oikein kunnolla, sillä täytin just 18 ja lähiseudun baarit ei oikein vastaa mun käsitystä bilettämisestä:-D Täällä kun lähtee yöhön niin vastassa on karaokee, lavatansseja ja keski-ikäisiä ihmisiä ja mä kaipaisin tanssimusiikkia ja kunnon kreisibailausta hyvässä seurassa, mitä Summer Heat kuulemma tarjoo! Olis ihanaa karistaa tän pikkupaikan pölyt viikonloppusin ja suunnata big city Helsinkiin, jossa jengi olis ehkä vähän samanlaisempaa (parempaa) kun täällä. Lisäks Aussien tuotteet olis niiiin kaivattua hemmottelua mun pitkälle tukalle joka varsinkin näin kesällä jää vähemmälle huomiolle.

  pihlarau@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Olisi ihanaa voittaa tämä lahjaksi parhaalle ystävälleni joka täyttää tällä viikolla 18 ja muuttaa kesän jälkeen pois toiselle paikkakunnalle. Tämä olisi ihan lottovoitto sillä ystäväni on puhunut haluavansa kyseiseen tapahtumaan ja hän on armoton bilehile! Olisi mahtavaa antaa rakkaalle ystävälleni tämä ikimuistoinen lahja meidän viimeisenä yhteisenä kesänä!

  jonna-juliet@luukku.com

  VastaaPoista
 6. Koska olen takkutukka :)
  enxs22@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Mun pitäisi voittaa koska kesäksi ei ole tiedossa mitään spessua työttömyyden takia. Olen jopa kesäksi ottanut projektin kerätä pulloja keskustassa saadakseni vähän pääomaa ;) Lisäksi rakastan hyvää musiikkia, aurinkoa ja parturi-kampaaja opiskelijana rakastan testate kaikkia hiustuotteita! Ja mitä sitä kaunistelemaan; haluan voittaa ;)

  viiruzka@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Olis ihan mahtavaa Suomeen takasin tullessa päästä viettämään laatuaikaa kavereiden kanssa joita nähny tän vuoden aikana ihan liian vähän. Sais kirittyä kuulumisia ja crazy partyja takasin päin sekä onhan toi tottakai ihan sairaan houkutteleva paketti. Aussiet rokkaa - eikä tarvis sitten välttämättä täältä UKsta käsin raahata kokonaista matkalaukullista Ausseja Suomeen hintaeron takia haha... Semmoi mukava virkistäytyminen ennen koulujen alkamista parhaassa seurassa:-)

  jjhenq@hotmail.com

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös