London Calling

En malta odottaa, sillä matkat on nyt varattu, ja se tarkoittaa sitä, että lähden syksyllä lomalle Lontooseen. En ole ikinä aikaisemmin käynyt siellä, enkä tiedä mitä odottaa, joten ehkä tämä jännittäminen on jo ihan sallittua!

Menovinkkejä, must see -kohteita ja muita vinkkejä SAA antaa. :)

image: londonandpartners.com

Ps. Muistakaa huimat Summer Heat & La Puella -arvonnat!!!

t. Enni

Kommentit

 1. camden town on must, brighton kantsii tsekkaa - sekä dover jos o aikaa:-) lontoon lähel on myös semmoi iso ostoskeskus nimelt bluewater jost löytyy kauppoi iha mukavasti;-) täs näit shoppailupaikkoi ny ainaki! okei doveris o white cliffs mut anyway ahah.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ok kiitos! Hyvä, että ymmärsin tästä puoltakaan, kun ei ole kokemusta noista paikoista! :DD Ollaan siis jossain Kings Crossin lähellä!

   Poista
 2. hyde park on tosi nätti syksyllä ruskan aikaan! ja no jos vahanuket kiinnostaa niin madame tussauds oli todella mielenkiintoinen kokemus (tosin kannattaa miettiä milloin menee, koska ruuhkat voivat olla pahat, mutta omasta kokemuksesta kerran syksyllä käydessä ei tarvinnut jonottaa kuin ehkä 5min vain etuovella) :)ja mitä nyt muita.. tower bridge, london eye? ja kannattaa myös kävellä paljon ettei vaan kulje kohteesta toiseen maanailaisella/vastaavalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin, se vahakabinetti olisi kyllä aika hieno! Kiitos vinkeistä, tuo Hyde Park myös kiinnostaa :)

   Poista
 3. AAA! Oon niin kade. Lontoo on siis vaan niin aaah, no kyllä tiedät jos mun blogia oot lukenut ;) Mut joo. Itse olin siellä työreissussa, mut voin sanoa että koko kaupunki on ihan "must see". Nauti joka hetkestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jänniittää jo, koska en ole koskaan ollut tuolla ennen!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös