Kesäkampaus hiuksiin

Eilisellä Helsinginreissulla piipahdin Citycenterissä. Sain Citycenterin tupareista lahjakortin Piece of Hair by Redken -kampaamon Style Minute Lab -palveluun. Palvelun ideana on pikakampaus, jonka voi valita neljästä eri vaihtoehdosta. Mulla ei ollut päivälle sen kummempia suunnitelmia, mutta koska olin Helsingissä ja mulla oli aikaa, päätin käydä hemmoteltavana. Ja eihän kyse ollut kuin paristakymmenestä minuttista. Ajan sain tunnin päähän, eli ehdin käydä hoitamassa tarvittavat asiat ennen kuin istahdin kampaajan käsittelyyn.

IMG_4341 copy

Kuten näkyy, valitsin itselleni pehmeät kiharat. Kampausta piristettiin vielä letillä, joka tulee ilmeisesti olemaan  uusi vaihtoehto tähän kiharakampaukseen. 

Kampaus oli ihana ja ehkä sellainen, jonka voisin opetella tekemään itsekin. Sivukiharat osaan jo tehdä, joten nyt haastetta tuottaakin tuo letti. Kun hiukset ovat letillä, ne eivät karkaa toiselle puolelle, ja juuri siksi aion ehdottomasti opetella kyseisen kampauksen tekemisen. Vaan miltä kuulostaisi kalanruotoletti?

IMG_4262 copy IMG_4382 copy IMG_4344 copy IMG_4269 copy

Eikö olekin ihana kesäkampaus? Tätä täytyy kokeilla ehdottomasti uudestaan.

t. Enni

Lahjakortti kampaamoon saatu blogiyhteistyönä.

Kommentit

 1. Voi miten ihana kesäkampaus! Osaisinpa itse tehdä tuollaisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No samaa mietin.. :D Eikun harjoittelemaan haha

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Joo, toivottavasti osaan vielä joskus tehdä jotain vastaavaa päähäni :D

   Poista
 3. ihana kampaus, ja toi kukkapaita on tosi kiva! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös