Graduación

Sylin täydeltä ruusuja mun ihanalle pikkusiskolle ylioppilaaksi valmistumisen johdosta! Me juhlimme siskoani tänään täällä Espanjassa ja illalla käymme vielä syömässä. Mulla on lomaa jäljellä vielä muutama päivä ja sitten olisi jo aika matkustaa kohti kotia. Onnea vielä kaikille ylioppilaille ja ammattiin valmistuneille. Viettäkää ihana päivä!
Mun asuna toimi Blancon alemekko ja Dunnesin korkkarit. Sovitin noita kenkiä varmaan kuutta eri paria ja lopulta ostin ne normaalia pienemmässä koossa. Ei mun jalat tätä enempää turvoksissa enää Suomessa voi olla! :D 

Mutta nyt. Mun mestariteos:Mekko: Topshop

Kengät: Christian LouboutinSiskon mekko oli ehkä kaunein ikinä, katsotaan saanko lupaa julkaista siitä kuvaa kokonaisuudessaan. Asun kruunasivat, mitkäs muutkaan, kuin Louboutinit.

t. Enni

Kommentit

 1. Tuo sun asukokonaisuus on niin nappi! Ihana sinä, siis aivan ihana! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos ja kiitos <3 Olet ihana itse Emma!

   Poista
 2. Siis asutko Fuengirolassa vai mitä? tajusin tässä että tuo näiden kuvien portaikko vois olla samasta talosta missä kaverini asui vuosi sitten :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En asu itse, vaan lomailen siskollani. Tämä taloyhtiö on hyvin suosittu vuokralaisten keskuudessa, joten varmasti on sama talo kyseessä. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös