Aussie-etkot

Vietin eilisen päivän lähes kokonaan Aussien tiloissa hyvän seuran ja tekemisen parissa. Päivän aluksi mulla ei ollut harmainta aavistusta siitä, mitä tulisi tapahtumaan, mutta paikan päällä mulle selvisi, että tehtävänä oli spray-maalailla pöytiä, jotka sitten päätyvät koristamaan Summer Heat -tapahtumaa koko kesän ajaksi. Näistä pöydistä ilmeisesti te muut ihmiset äänestätte jossain vaiheessa parhaan!

Maalaamisessa meitä auttoi ja opasti hurjan taitava kuvataiteilija Rita Hill (aka Jenni Ritamäki). Täytyy sanoa, että nyt on käsi kipeänä, ilmeisesti tuosta maalaamisesta ja sapluunoiden leikkaamisesta! Eikä ollut ihme, ettei pöydästä tullut ihan vision mukainen, sillä hurjan vaikeaa se ainakin oli.

IMG_4788 copy

toppi: Pimkie

 housut: Vero Moda

 korkkari: Zara

kaulakoru: Gina Tricot

laukku: Chanel

Päivän asu oli aika mustavalkoinen, ja sen kruunasi myös vielä mustavalkoinen pilottitakki. Koska eiliselle sattui niin hyvä ilma, päätin, että on aika ottaa Chanel kesäkäyttöön.

IMG_4767 copy

IMG_4766 copy

IMG_4780 copy

IMG_4790 copy

IMG_4794 copy

IMG_4796 copy

IMG_4797 copy

IMG_4808 copy


IMG_4791 copy

IMG_4819 copy


IMG_4802 copy
IMG_4803 copy

IMG_4815 copy

Millainen mun päydästä sitten tuli? Sen saatte tietää vasta vähän myöhemmin. ;)

Eilinen ilta päättyi kuitenkin Summer Heat -bileisiin, joissa kävin pikaisesti ennen kotiinlähtöä. Rannekkeella pääsin yhdessä muiden bloggareiden kanssa Aussie-parvelle ja Magnum-loungeen. Jaossa oli pientä purtavaa, juotavaa ja jäätelöä! Jos samanlainen kiinnostaa, niin nyt myös yhdellä lukijallani on mahdollisuus voittaa VIP-passi koko kesän ajaksi kyseisiin bileisiin. Passilla ei tarvitse huolehtia juomapuolesta illan aikana, saati tietenkään sisäänpääsystä tai narikasta. 


t. Enni

Kommentit

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös