Aussie-etkot / Summer Heat-jatkot part 2

Noniin loput Aussie-etko/Summer Heat-jatko -kuvat olisivat tässä!

Lupasin näyttää teille upean taideteokseni, aka Ikean Lack-pöytäni, ja tässä se nyt on! Mun mielestä pöytä näytti vielä tässä vaiheessa ihan mun vision mukaiselta, mutta sitten tuli aika leikkiä niiden sapluunoiden kanssa... Ei ole muuten helppoa.

IMG_4822 copy
IMG_4845 copy

Tästä valumasta olen ihan erityisen ylpeä, sillä mitä enemmän roiskeita, sen parempi. Pohjana toimi Aussie-brändin kaltainen tumma violetti ja sitä maustamaan heitin mm. pinkkiä, vihreää ja UV-valossa hohtavaa oranssia. Pöytien käyttötarkoituksena on siirtyä parin viikon päästä uudestaan järjestettäviin Summer Heat -bileisiin koristamaan jotakin tilaa. Ilmeisesti kaikkien paikalla olleiden ja oman pöytänsä maalanneiden bloggareiden teokset päätyvät myös kisaan, jossa hienoin palkitaan.

IMG_4853 copy
IMG_4861 copy
IMG_4840 copy


IMG_4825 copy

IMG_4855 copy

Ahkeran aivojumpan (sapluunoiden leikkaamisen) jälkeen oli aika vaihtaa vapaalle. Hyvä muuten, etten nukahtanut tuohon meikki-kampaus-käsittelyyn, jossa kiharani kiharrettiin uudestaan ja silmiin vaihdettiin tummempi smoky eye -meikki. Pyysin meikkaajalta samalla vinkkejä silmämeikkiin ja kyselin silmiini sopivia sävyjä. Meikkaaja valitsi luomiini kirkkaan sinistä ja vaalean lilaa YSL-paletista. Sininen näytti itse asiassa ihan violetilta silmissä, eikä ollenkaan niin siniseltä kuin paletissa. Nyt mua kiinnostaisikin kokeilla ihan kokonaan kirkkaansinistä...

IMG_4867 copy

IMG_4872 copy
IMG_4874 copy
IMG_4875 copy
IMG_4917 copy
IMG_4890 copy

Olin Summer Heat -tapahtumassa vielä niin aikaisin, ettei porukkaa ollut ehtinyt saapua paljoa paikalle. Tutkailin tilannetta kuitenkin Aussie-parvelta siemaillen kuohuviiniä. Juuri ennen kotiinlähtöä nappasin Magnum-loungesta itselleni uutuusjäden, ettei junamatkalla yllättäisi nälkä... Muistakaahan osallistua kisaan, niin joku teistäkin pääsee ihailemaan tapahtumaa drinkkien ja pienen syötävän kera tuolta samaiselta parvelta! Kisa täällä.

IMG_4896 copy

IMG_4898 copy
IMG_4908 copy

Yhteenvetona kerrattakoon, että olen todella kiitollinen siitä, että sain viettää taas yhden todella mielenkiintoisen ja hauskan päivän. Nämä tapahtumat kruunaa aina se, että pääsee tustumaan uusiin ihmisiin. Btw kiitos Oona, pilasit mun upean Magnum-kuvan! ;) Muita mukana olleita henkilöitä olivat mm. näiden blogien ylläpitäjättäret: JAVS, Too Fast For Love, Days Of V & Bags Boots & Beyond. Oli todella mukavaa tutustua teihin kaikkiin!


IMG_4913 copy

IMG_4903 copy

IMG_4921 copy


Nähdään Summer Heatissa!

t. Enni

Kommentit

 1. Miks mulle ei kukaan kertonut, että sieltä sai jäätelöä?! :D Ja tultiin sinne käymään muutenkin vasta joskus puolenyön aikaan, eikä ketän näkynyt enää missään, kyynel... Että ei nyt mennyt ihan suunnitelmien mukaan toi loppuilta ei. Ainakaan meidän osalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Haha, heti siitä sisäänkäynnistä oikeelle ja portaat ylös! Joo en nähnykkää teitä siellä, tosin mä ehdin lähteä just jo klo 23 aikoihin. :( Ehkä vielä törmätään kuitenkin! ;)

   Poista
 2. Oli kyl iha mahti ilta! Harmi ettet pidempään voinu jäädä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olis voinu olla hauskaa jäädä pidempäänkin! Ehkä vielä törmätään:)

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös