White Stripes

Nyt tuli kesä ja kuumuus! Keskiviikosta lähtien olen maannut rannalla (tai pihalla) yrittäen epätoivoisesti saada edes pientä väriä iholle (tiedän, auringonotto on pahasta). En ole onneksi palanut enää, kiitos aurinkorasvan ja maltillisen tyylin ruskettua. Olen kyllä aina ollut hieman huono saamaan väriä, sillä palan todella nopeasti. Muutama kymmenen minuuttia täällä Espanjassa auringonpaisteessa ilman suojakertoimia on jo kohtalokasta. Palamista ehkäisen läträämällä itseeni aurinkovoidetta, joka tietysti vähentää vähän rusketuksen tarttumista. Voi siis olla, että vaikka kovasti yritän saada väriä aikaan, niin enempää väriä ei edes lopulta tartu, tällainen perussuomalainen vaaleahipiäinen kun olen.

Vaan mitäs pidätte uudesta lyhythihaisesta raitapaidasta? Löysin sen Pimkiestä! Itse asiassa huomasin juuri, että tuo koko asu (koirakin) on hankittu täältä. :D


Menen päivissä jo vähän sekasin, mutta olivatkohan nämä kuvat keskiviikolta? Kävimme S:n kanssa toisella kämpillä lepäilemässä auringossa, sillä tämän toisen asunnon pihaa koristaa nurmikko ja uima-allas, kun taas täällä Fuengirolassa ainoa vaihtoehto on mennä rannalle. Kävin muuten myös pulahtamassa altaassa pikaisesti, sillä eihän loma ole mitään ilman uimista! 

Uskalsin myös käydä kahlaamassa meressä. En oikeastaan pidä merestä, sillä suolavesi kutittaa ihoa ja mun mielestä meressä on muutenkin jotain todella pelottavaa (?). Katsotaan tunnistaako joku lukija muuten missä nämä kuvat on otettu, kyseessä on suomalaistenkin suosima taloyhtiö Torressa.

Ihanaa viikonloppua kaikille, toivottavasti lämpimät säät hellivät myös teitä!

T. Enni

Kommentit

 1. Mukavia lomakuvia! Ihanan kesäistä siellä on, ja kiva että nyt on ihan rantakelit. Tosi kiva paita, sopii sulle hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onneksi tuli parempaakin säätä, mä jo ihan säikähdin! Kiitos paljon:)

   Poista
 2. Ihana raitapaita ja upeat kuvausmaisemat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo voittaa mun yleiset peilikuvat :DD

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös