Voita 2500 euron unelmaloma

Käykäähän kaikki vielä osallistumassa Ostohyvityksen kilpailuun, jossa voi voittaa 2500 euron arvoisen unelmaloman Thaimaaseen kahdelle! Minä yritän nyt piristää omaa lomaani ja unohtaa kaikki ikävät tapahtumat.Täytyy sanoa, että itselläni on ollut harvinaisen huono päivä, sillä nämä autojutut ja nyt myös Kelan sotkut masentavat aika paljon lomatunnelmaa, vaikka mielen pitäisi juuri nyt olla niin virkeä ja iloinen. Onko oikeasti ikinä niin, että joku onnistuu Kelan hakemusten kanssa yhdellä kerralla? No en minä ainakaan. 

t. Enni

Sisältöyhteistyö

Kommentit

 1. Me töissä innostutaan välillä vertaamaan Kela-kokemuksia, ja aina se päättyy Kelan haukkumiseen. Uskomattomia tarinoita.. Tsemppiä, ja iloisempaa loman jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo.. ei menny taaskaan niin yksinkertaisesti kuin olisi voinut.. noh mokasin itse vähän, kun en tajunnut että postin muuttoilmoituksessa oli valmiina täppä, että sama päivämäärä täsmää tietysti maistraattiinkin. Siirsin postit pari viikkoa aiemmin tämän reissun takia,.. ehh. No nyt sit takas muuttoilmotu riksuun vielä toukokuun ajaksi hah, onhan mulla siellä vielä virallisesti asuntokin.

   Kiitos <3

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös