Voihan ripsientaivutin

Mulla oli täydellinen suunnitelma huomisen päivän varalle. Mun täytyy lähteä koulusta suoraan Helsinkiin, ja koska huomenna alkaa viikonloppu, mun pitää tietysti raahata kaikkia kamojani mukana. No, suunnitelma oli siihen asti täydellinen, kunnes huomasin, että olen unohtanut meikkipussini tärkeimmän kapistuksen kotiin. Siis ripsientaivuttimen. 

Ei voi olla totta! En varmasti ole lähdössä nyt ostamaan uutta ripsentaivutinta, koska omistan ennestään jo hyvän sellaisen. Mennään nyt sitten näillä erilaisilla konsteilla, kuten lusikkataivuttamisella tai ripsiharjataivuttamisella. Voi jumankekka sanon vaan, miten voi yksi ripsientaivutin ärsyttää näin paljon? 

image: cailap.fi

Huomenna olen sitten varmaan tekoripsien kanssa koulussa, jos ei muuta...

t. Enni

Kommentit

Lue myös