Pidetään pitkänä

Vihdoin hiustenleikkuu on saatu hoidettua alta, melkein vuosi siinä menikin. Olen todella laiska varaamaan kampaamoaikoja, saati sitten yleensä mulla ei ole hirveästi rahaakaan niihin. Sen lisäksi kampaamossa istuminen ei ole mun mielestä hauskaa (ellei hoitoainetta hierota päähän 15 minuuttia). Siksi mun tukka vaan kasvaa ja kasvaa... Vuoden saldo hiustenleikkuuseen on nyt 19 euroa, opiskelijabudjetti kiittää taas. Tänään leikkaus maksoi 10 euroa, viime kesäkuussa se oli yhdeksän. Hinta oli noussut eurolla, o-ou.
Tällainen ihan perusleikkaus tehtiin. Työnjälki näyttää ehkä vähän hintansa veroiselta, mutta tuostahan se tasoittuu, kun saa taas kasvaa toisen vuoden. Kävin Fuengirolan Los Pacosissa sijaitsevassa kampaamossa myös viime vuonna, joten menin siksi suosiolla samaan paikkaan uudestaan.
Kävin muuten eilen S:n kanssa Sol Beach -kuntosalilla. Kyseessä on aika pieni kuntosali, joka tarjoaa myös ryhmäliikuntatunteja. Mietin ennen reissua, että ostaisin tuonne ryhmäliikuntatunneille parin viikon kortin, mutta taidankin käydä mieluummin kuntosalin puolella. Meillä oli sen verran hyvä treeni eilen.

Löysin ihan uutta intoa kuntosaliharjoitteluun nyt, kun pääsi treenaamaan ihmisen kanssa, joka samalla tsemppasi ja auttoi. Vastaavasti mä tietysti patistin siskoani tekemään treenin rohkeasti isommilla painoilla ja oikeasti tekemään töitä hiki hatussa. Pari tuntia vierähti ihan siivillä. Loppuun vedettiin vielä hoovereita ja tehtiin kahden ja yhden minuutin setti. 

Yksi päivä teimme muuten ajankuluksi lankkuennätyksiä ja sain tulokseksi 2,17 minuuttia (mahd. matalalla koko ajan), jonka jälkeen Thor tuli nuolemaan nenääni ja jouduin luovuttamaan. :D S olisi jaksanut vielä tehdä vaikka kuinka kauan..! Muistan, kun en joskus jaksanut pitää itseäni lankussa edes minuuttia. Eihän tuo lankkutulos ole sen kummempi vielä, mutta ihan mielenkiinnosta: Kauanko te muut jaksatte?

Vaan nyt se matsi!

t. Enni

Kommentit

Lue myös