Niitty

Löysin pienen palstan luonnonniittyä, mitä ihania värejä! Nämä kuvat ovat eiliseltä, kun kävimme lähistöllä kuvailemassa ja lenkittämässä Thoria. Aika loppui tänään vähän kesken, enkä nyt valitettavasti ehdi laittaa enempää kuvia eiliseltä. Tulin vasta tunti sitten salilta!

Sitä ennen kävimme S:n kanssa viemässä auton korjaamolle Torremolinokseen. Jäin nauttimaan kuumasta auringonpaisteesta korjaamon ulkopuolelle ja näin, kuinka eräs mies lähestyi vähän matkan päässä ollutta mopoamme. Mopossa ei ollut rengaslukkoa, sillä olin koko ajan näköetäisyydellä. Heti, kun mies ryhtyi nojailemaan mopoomme ja tiirailemaan sitä vähän "sillä silmällä" lähdin pikapikaa mopoa kohti. Mies ei näyttänyt olevan tilanteesta moksiskaan, vaan kyseli omistanko mopon. Niin sitten istahdin mopon päälle odottelemaan ja kyselin what's the problem mies vieressäni edelleen seisoskellen (?). Eikä muuten puhunut sanaakaan englantia, kuten en minäkään juuri espanjaa. Päätin sitten testata miehen pokkaa ja istuskelin mopon päällä hiljaa siihen asti, että S tuli korjaamolta. Tällöin mies avasi suunsa ja sanoi, että ajattelin tämän tytön olevan varastamassa tätä mopoa. Joo, omaa mopoa.

Ehh... Mikähän oli miehellä itsellään mielessä?
Näitä asioita pohtiessa sitä aina ajattelee Suomea lämmöllä...

t. Enni

Kommentit

 1. Haha, kylläpäs teille nyt sattuu ja tapahtuu! Onneksi ei lähtenyt mopo varkaan matkaan ja saitte autonkin korjaukseen. :)

  Ihanan näköinen niitty! Tuollaisia näkymiä saa vielä hetken odotella täällä Suomessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei tää vielä mitään, se auton ikkunakin hävisi yksi yö... Kyllä on ollut rentouttava loma hah! Vaan nyt se on korjauksessa, eikä onneksi lunastuksessa.

   Kiitos! Millainen ilma siellä on muuten ja onko siellä jo kesä?

   Poista
  2. Apua, ihan uskomatonta. :D Kunhan nyt eivät enää alkaisi siellä korjauksessa mitään kikkailemaan ja/tai vedättämään. Parempaa ja rentouttavaa lomaa nyt vaan tästä eteenpäin!

   Täällä oli alkuviikosta oikein kunnon hellettä, mut nyt on taas tällasta perussuomalaista kesäkeliä, eli sataa vettä ja takkia on vedettävä päälle. Huoh... Niin että lisää aurinkoisia kuvia kiitos, että saadaan sitä aurinkoa edes jostain. ;)

   Poista
  3. Joo.. Koska me ollaan täällä, ei ikinä tiedä tuleeko vika maagisesti olemaankin suomalaisten... :D Meillä ei ollut kolmiota, niin se saa luvan olla sillä selvä. piste. Blaah joo toivotaan, että tämä tästä vielä paranee. Pari lentokenttäreissua olisi vielä tehtävä, mutta millä autolla hehe.

   Ai nyt se hyvä sää jo loppui siellä? Voi harmi. Toivottavasti siellä paranee säät! Hah joo, laitetaan. :D

   Poista
 2. No jo oli miehellä otsaa. Onneksi istuit mopon päällä, eipähän saanut sitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo... tän takia ulkomaat on mun mielestä ... Tyyppi vielä oli vissiin autokorjaamon työntekijä, tai ainakin tuli sieltä. Luuliko se, ettei kukaan näe?!

   Poista

Lähetä kommentti

Totta turiset kuomaseni:

Lue myös